Politică

FOTO: Cum îi pregătește PSD pe comunicatorii de partid să mintă românii cu privire la votul pe care l-au dat pentru abolirea Constituției în România

„DOVADĂ: cum îi pregătește PSD pe comunicatorii de partid să mintă românii cu privire la votul pe care l-au dat pentru suprimarea Constituției în România

Aveți mai jos punctajele trimise de „creierele” ce controlează PSD comunicatorilor de partid să le răspândească în spațiul public.

Punctajele sunt validate de Robert Cazanciuc, cu acceptul lui Marcel Ciolacu, și sunt aproape identice cu punctajele promovate Cătălin Predoiu și cei din PNL.

Aveți aici dovadă că PSD și PNL au devenit partide antinationale.

Abaterea disciplinară cu respectarea deciziilor CCR a fost introdusă de Predoiu în 2012. Păi dacă acea abatere a pus presiune pe judecători, să își dea Predoiu demisia, că doar el a introdus-o.

Independența judecătorului este o garanție pentru cel care se judecă că va fi judecat în conformitate cu Constituția și legea, nu că judecătorul face ce vrea el. De aceea se și spune că judecătorul se supune numai legii.

Aceste două partide trădătoare vor de fapt subjugarea României și a românilor.

Dacă vedeți vreo afirmație a cuiva în spațiul public care se înscrie în aceste punctaje, postați link în comentariu. Trebuie să facem o baza de date cu tot ceea ce au spus, că trădarea lor să fie documentată.

P.S. În 2016 PSD a luat un scor istoric pentru că a luptat pentru drepturile românilor. În 2024 românii trebuie să pună cruce PNL și PSD și să aleagă oameni din partide care le respectă demnitatea, drepturile și libertățile și, nu în ultimul rând, Constituția României.”, scrie Cristian Terheș pe pagina sa de Facebook.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button