Știrile 60m.RO

Cum era de așteptat, Ciolacu e supărat pe caravana medicală AUR

La început de an apare și primul dosar penal pentru liderul partidului AUR, George Simion din partea lui Marcel Ciolacu.

Poliția Ialomița a transmis o hârtie la Parlament prin care informează Senatul și Camera Deputaților asupra faptului că deputații George Simion, Păunescu Silviu Titus și senatorul Claudiu Richard Târziu sunt anchetați pentru ”coruperea alegătorului”.

Dat fiind că George Simion, Claudiu Târziu și Păunescu Silviu Titus sunt parlamentari, dosarul acestora trebuie trimis în judecată la Înalta Curte de Casație și Justiție.

George Simion a declarat întru-un videoclip pe tiktok și facebook că nu îi este frică și că este un dosar făcut la comanda lui Marcel Ciolacu datorită faptului că partidul AUR reprezintă cea mai mare temere pentru alegerile din 2024.

Acesta a mai declarat că este abia începutul și că sistemul v-a face orice pentru a-l scoate din cursa pentru câștigarea alegerilor dar că el nu se v-a abate de la această luptă indifrent cât de grea va fi și de la promisiunile făcute românilor. Vi se pare normal acest lucru? Vi se pare normal cum procedează Marcel Ciolacu?

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button