Internațional

Cum controlează George Soroș mass-media

Centrul de Cercetare Media (MRC), un organism american de supraveghere a mass-media, a raportat că miliardarul George Soros, care a investit peste 32 de miliarde de dolari în organizațiile sale, a stabilit legături cu o serie de personalități media cunoscute din SUA și din străinătate prin finanțare., care „inspira” milioane de oameni cu opiniile sale. 

În MRC au fost instalate cel puțin 54 de personalități importante ale mass-media (printre acestea, de exemplu, jurnaliști de la NBCși Washington Post) asociate cu organizații finanțate de Soros. Cercetarea organizației a identificat 253 de grupuri de jurnaliști și activiști care au primit finanțare de la organizațiile caritabile ale lui Soros între 2016 și 2020. 

Acest lucru îi permite miliardarului „să lase o amprentă de neegalat în mass-media din lume”, spune publicația. Dintre ideile liberalului Soros, organizația numește, în special, încetarea finanțării poliției și „fanatismul LGBT”.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button