SocialȘtirile 60m.RO

Cum a reuşit o tânără poliţistă să dejoace escrocheria unui „loverboy” care profitase de o adolescentă

O poliţistă din Cluj a dejucat planurile unui tânăr de 21 de ani, care a exploatat sentimentele unei adolescente şi a făcut-o să fure bijuterii în valoare de zeci de mii. Agentul şef adjunct de poliţie Steliana Moldovan a reuşit să rezolve cazul şi a recuperat întregul prejudiciu,  punctând astfel povestea cu „Happy End”  

Asta după ce un tânăr de 21 de ani din Câmpia Turzii a exploatat sentimental o fată de 16 ani. A convins-o că e jumătatea ei, că îi va oferi totul în viaţă şi că ea doar trebuie să-l ajute acum puţin, până scapă de unele probleme. Manipulată, adolescenta a făcut întocmai ce i-a cerut iubitul ei. Şi a mers până acolo încât a luat bijuteriile valoroase ale familiei şi i le-a dat tânărului persuasiv. 

Numai că pe fir a intrat Steliana, poliţista care a descâlcit firul întregii poveşti.  „La data de 26 mai a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca- Secţia 2 Poliţie au fost sesizaţi cu privire la comiterea unei fapte de  înşelăciune prin metoda ”loverboy”.

În fapt, în perioada decembrie 2019 – martie 2020, un tânăr de 21 ani, din Câmpia Turzii, prin intermediul unei platforme de socializare online, ar fi interacţionat cu o tânără de 16 ani, din municipiul Cluj-Napoca, determinând-o pe aceasta să sustragă din locuinţa familiei sale diferite bijuterii din aur şi bani, în valoare totală de 44.000 de lei”, au informat reprezentanţii Poliţiei Cluj.  

Acum, adolescenta manipulată a înţeles în sfârşit de cine se îndrăgostise. În schimb, tânărul „loverboy” va avea de dat explicaţii. Şi nu numai fetei şi familiei sale, ci şi poliţiţştilor.  

În schimb, Steliana a fost felicitată inclusiv de colegii ei pe Facebook, iar mesajele de apreciere nu au întârizat.

Sursa: Adevărul.ro

Back to top button