Știrile 60m.RO

Cristoiu: Va fi viitorul preşedinte doar un popic luat de urechi, ca şi Iohannis, şi cocoţat în fruntea ţării de Puterile Garante, pentru a avea asigurată supuşenia eternilor şerbi moldo-valahi?

„Anul 2014 poate fi considerat drept anul în care România a fost lovită de Blestemul Klaus Iohannis. Pentru ca Iohannis să ajungă preşedinte s-a dat ţara cu fundu-n sus: S-a rupt USL, Crin Antonescu a renunţat la funcţia de preşedinte al PNL, au fost lichidate două partide, PDL şi PNL, pentru a se crea garnitura din care să se ridice friptura Klaus Iohannis preşedinte, a fost compromisă Curtea Supremă de Justiţie şi s-a creat Coaliţia politico-mediatică anti-Ponta”, spune, pe blogul său, jurnalistul Ion Cristoiu.

„Sîntem în 2024. An în care Klaus Iohannis îşi încheie mandatele. An în care a devenit o axiomă naţională că Iohannis a fost un dezastru pentru România. 2024 e însă anul în care vom avea un nou preşedinte. Va fi ca şi Klaus Iohannis, un popic luat de urechi şi cocoţat în fruntea ţării de Puterile Garante, pentru a avea asigurată supuşenia eternilor şerbi moldo-valahi? Nu ştiu. Găsesc de cuviinţă însă să susţin, începînd de azi, în cadrul rubricii Gîndurile lui Cristoiu, serialul Scriam pe…. În fiecare zi voi reproduce unul dintre comentariile publicate cu 10 ani în urmă, în 2014. Anul în care România a fost lovită de Blestemul Klaus Iohannis”, spune Cristoiu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button