Politică

Cristoiu: Scandalul cu membrii AUR luaţi pe sus la Parchet, aproape ca situaţia din ”10 august”

Ion Cristoiu, scriitor și publicist, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o emisiune transmisă live de Gândul, unde a comentat ultimele evenimente de pe scena politică. În cadrul emisiunii, Cristoiu a comentat subiectul legat de audierea membrilor partidului AUR la Parchetul General.

Miercuri, Parchetul General a anunțat deschiderea unui dosar în care președintele AUR George Simion ar fi suspectat de Parchetul General pentru instigare la falsificarea semnăturilor pentru depunerea candidaturii independente al fostului soț al Dianei Șoșoacă la Parlamentul European.

Ion Cristoiu a criticat momentul ales de Parchetul General pentru a chema la audieri membrii AUR. De asemenea, a comparat situația cu intervențiile jandarmilor la protestele din 10 august.

„Parchetul și DNA la toate alegerile din ultimii 10 ani n-au venit cu nimic. Puteau sa faca asta luni. Cred că e aranjată pentru că de obicei te cheamă. Potrivit legii, șeful tău direct poate să te cheme. În primul rând, e o chestiune de imagine a Parchetului. Ca jandarmii ăia la 10 august cand au fost bătuți oamenii ca să se creadă că i-a pus Dragnea” spune Cristoiu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button