Magazin

Cristi Borcea, după infecția cu Covid-19: „Mi-am luat pauză de la afaceri….”

Cristi Borcea și Valentina Pelinel și-au luat o scurtă vacanță după infecția cu Covid-19. Aceștia au plecat împreună cu copiii lor la munte.

Cristi Borcea a dat câteva declarații cu privire la vacanța mult dorită, cât și despre perioada în care au fost infectați cu virusul SARS-CoV-2.

Ei sunt comoara mea! Da, sunt fericit. Mi-am luat pauză de la afaceri, de la tot, cât timp au stat ei aici, lumea poate să meargă înainte și fără mine. Le-am dedicat lor timpul, fiindcă mi-era dor de ei. A început să mă prindă bine viața de familist.”, declara despre familia sa, cu puțin timp în urmă, Cristi Borcea.

„Sunt asimptomatic, dar totuși cu coronavirus. Oricât m-am păzit, m-a lovit. Am făcut un test, sunt pozitiv. Și eu, și fiul meu cel mare, Patrick, stăm separat de ceilalți. Fetele sunt in regulă, au ieșit negativ la teste. Până acum. Și eu am făcut la teste de când a început pandemia, cu zecile. Acum, să văd ce va urma. Nu merg la spital, sunt acasă. Nu voi uita niciodată 2020, a declarat Borcea.

Sursă text: viva.ro

Sursă foto: pagina de Facebook – Valentina Pelinel

Back to top button