Politică

Cozmin Gușă, despre azilul groazei: Era imposibil ca primarul Pandele să nu știe ceea ce se întâmplă în respectivul cămin de bătrâni

Analistul politic Cozmin Gușă afirmă că primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele, avea cunoștință în mod sigur despre aceste aziluri ale groazei unde bătrânii erau torturați de frații Godei și apropiații acestora. Primarul Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea, a anunțat în replică la afirmațiile lui Cozmin Gușă că va candida pentru al șaptelea mandat.

Cozmin Gușă: Nu-i timp de atacuri. De atrocități vorbim.

„Ar putea să titreze: Cozmin Gușă l-a răzgândit pe Florentin Pandele. Nu aș fi avut de gând să evoc discuția noastră privată de ieri. Dar el a spus și public că o roagă pe Gabriela Firea să nu candideze. Eu nu am nimic împotriva candidaturii lui Florentin Pandele, cu atât mai puțin împotriva candidaturii Gabrielei Firea. La ultima campanie cu Nicușor Dan am și sprijint-o, dar i-am și spus că șansele sunt mici din cauza unei strategii care nu a fost corespunzătoare.

Dar nu e vorba de policia aici, e vorba de o dramă.

Și mi-ar fi plăcut ca Florentin Pandele, cu cele trei cămine, evocate în presă… Eu îl citez pe ministrul de Interne, care a spus textual: Cele trei cămine din Voluntari anchetate de ani de zile. De acolo trebuie să pornească și un jurnalist… (…), mai ales un primar, că-l cheamă Florentin Pandele sau altfel. De acolo trebuie pornit, de la o anchetă de ani de zile.

Cei de la Libertatea au scris despre oameni din Voluntari că i-au văzut pe acei bătrâni în fundul gol, mă scuzați, în curte, iarnă cerșind de mâncare. Despre aceste atrocități vorbim. Să ne victimizam nu-i timp. Se poate după.

Nu-i timp de atacuri, că altfel picăm în păcatul celor de la DIICOT sau Ministerului de Interne care au tupeul să spună că anchetează de atât timp. (…) În loc să intervină să meargă dimineață cu mascații cu mergeau împotriva oamenilor de afaceri, asupra jurnaliștilor, nu au putut să meargă acolo, să le curme cu o săptămâna, două săptămâni , suferința acestor bătrâni. Și noi facem politică…

Sunt atacuri politice, vin din aer…

Imaginea cu ei stand în frig lângă București. Nasturii din burtă contează.

Dar cine bănuia că în Voluntari se intamplă atrocități că cele ale fraților Tate? De la proxenetism de ultimă speță până la bătrâni chinuiți le găsim pe toate în frumosul Voluntari?!”, a comentat consultantul politic Cozmin Gușă.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button