Politică

Cotidianul: Fosta miss Buzău – „amanta de mîna a treia” a lui Marcel Ciolacu și consecințele discutabile

Sursa Cotidianul

Nici nu și-a imaginat premierul Marcel Ciolacu ce tsunami a generat cu declarația sa de la Hunedoara, unde a spus că „unul Sorin, una Odette” l-ar tot căuta prin interpuși ca să-l convingă să nu modifice legea jocurilor de noroc:

Răspunsul nu s-a lăsat așteptat, așa că trebuie să consemnăm declarația lui SORIN CONSTANTINESCU, ca replică la declarația lui Ciolacu. „Sorin” nu este nicidecum un oarecare, ci chiar cel supranumit „Regele păcănelelor”, fiind un important specialist în jocurile de noroc, care a deținut în urmă cu un deceniu funcții importante în domeniu.

Nici „Odette” nu este o oarecare, ci chiar Odette Nestor, care a fost director general la Oficiul Național al Jocurilor de Noroc, după care a început să lucreze în tabăra adversă, la Asociația Organizatorilor de Jocuri de Noroc la Distanță (AOJND), o entitate care face lobby pentru firmele din industria pariurilor, conform GSP.

Declarația lui Sorin Constantinescu nu este doar o replică, ci un adevărat atac la adresa premierului Marcel Ciolacu:

În acest „război” declanșat de Marcel Ciolacu, a apărut și o informație de cancan, care ajunge, însă, în sfera investigațiilor cu iz penal!

Este vorba despre amanta lui Marcel Ciolacu, o oarecare SORINA DOCUZ, fostă Miss Buzău, fostă nevasta primarului Robert Negoiță, cu care un băiat, și fostă nevasta lui Mădălin de la Giurgiu, cu care are o fată!

Despre Sorina multă lume știe că este amanta lui Marcel Ciolacu, uneori informații apărînd în articole de presă, numai că „jurnaliștii” lui pește prăjit fug ca dracul de tămîie de acest subiect.

Să încercăm noi o sinteză a informațiilor pe care le deținem despre Sorina Docuz, nu doar pentru că ea ar fi amanta premierului, ci și pentru că prin intermediul rudelor și prietenelor sale s-au făcut niște afaceri ale PSD. Iar în aceste afaceri par să fie implicați membri de vază ai PSD, cum ar ar fi Robert Negoiță, primarul sectorului 3, Gabriela Firea, fostul primar general sau chiar premierul Marcel Ciolacu!

Altfel, nu ne-am fi ocupat noi de viața acestei femei care calcă pe urmele Monicăi lui Columbeanu sau Irinei lui Dragnea.

SORINA DOCUZ, DE LA MISS BUZĂU, LA NEVASTA PRIMARULUI ROBERT NEGOIȚĂ

Citim pe „MediaFlux” din 15 iunie 2022: „Despre Sorina Docuz se spune că este una dintre cele mai frumoase foste soții de primar bucureștean. Fosta Miss Buzău l-a cucerit, în urmă cu mai bine de 10 ani, pe actualul primar al sectorului 3, Robert Negoiță, după ce acesta a observat-o în cadrul unui festival de modă care se desfășura în incinta hotelul pe care l-a deținut familia politicianului până în urmă cu puțin timp.

Buzoianca avea puțin peste 18 ani atunci când a simțit că Robert Negoiță îi este jumătatea perfectă, motiv pentru care, la 19 ani, accepta cererea în căsătorie, iar când abia trecuse de 20 devenea doamna Negoiță”.

Completăm cu o informație tare din „Curentul” din 11 iulie 2015, unde Gabriela Firea face reclamă pe față atelierului de modă al fostei neveste a lui Negoiță: „Fostă Miss Buzău, Sorina Docuz a devenit în urma căsătoriei cu primarul Sectorului 3, a doua doamnă Negoiță. Prima, crește primii doi copii ai politicianului rămași la ea în urma divorțului. Sorina arăta super la 18 ani când și-a arătat sânii în revistele pentru bărbați (foto stînga). Negoiță a luat-o de nevastă după ce aceasta l-a anunțat că îi va dărui al treilea copil. Diferența între cei doi este de 19 ani. Negoiță i-a făcut acesteia un atelier de modă în hotelul pe care îl deține. Nașa Sorinei, Gabriela Firea, lipsită complet de simțul realității, s-a gândit să o ajute și a postat poza din dreapta în care crede ea că arată minunat, alături de „inspiratul mesaj”: „Spre sfarsitul saptamanii, atunci cand onoram invitatiile finilor si prietenilor nostri, de a participa la diferite evenimente fericite din viata lor si a noastra, apare o intrebare-fulger : cu ce ma imbrac?

Sa fie adaptat evenimentului, realizat rapid si la un pret super decent.

Azi am de prezentat multumiri maxime pentru ca, in ultima perioada, m-au ajutat sa gasesc raspunsul finuța mea Sorina Negoiță, mama ei – doamna Marioara, chiar si sora ei – Cristina, pe scurt Sow Atelier, de la Rin Grand Hotel.

Așadar, am aflat că Gabriela Firea este nașa de cununie a Sorinei (Negoiță pe atunci) și că sora sa este Cristina (veți vedea că nu este o informație banală). Să le vedem pe cele două surori:

Ziarul „Curentul” ilustrează declarația Gabrielei Firea cu o fotografie super-provocatoare, în care însăși Sorina apare cu sînii goi, pozînd pentru vreo revistă de bărbați. Poza poartă sigla „Cancan”. Iat-o:

Din căsătoria cu primarul Robert Negoiță, Sorina s-a ales cu un băiețel de care se îngrijește și azi tatăl lui, deși este alături de mama sa. Iată o fotografie de familie publicată de „okmagazine”, în care apare Negoiță, Sorina și cei trei copii, doi din prima căsnicie a edilului și băiatul dăruit de Sorina:

Dar, după cîțiva ani, idila lor s-a încheiat, așa încît Sorina, cu un copil în îngrijire, a trebuit să se reorienteze. Nu a trecut mult timp și era văzută în compania altui bărbat cu conturile pline.

SORINA, DE LA NEVASTA PRIMARULUI, LA MĂDĂLIN DE LA GIURGIU

În 2017, revista „Ciao.ro” titra: „La mai puțin de an de la divorț, Sorina Docuz este însărcinată” și posta și cîteva fotografii în care Sorina Docuz apărea alături de noul ei iubit care l-a înlocuit pe Negoiță:

Și din această relație cu cel supranumit „Mădălin de la Giurgiu”, Sorina s-a ales cu un copil, o fetiță superbă care crește alături de fiul lui Negoiță. Însă și această căsătorie a Sorinei a fost un eșec, așa încît apariția în viața ei a unui politician de talia lui Marcel Ciolacu demonstrează că femeia are lipici la bogați, dar nu se știe din ce motive nu se alege din relația lor decît cu cîte un copil.

Marcel Ciolacu, „crème de la crème” ÎN VIAȚA SORINEI

După cele două eșecuri în căsnicie, sintetizate mai sus, buzoianca Sorina Docuz ar fi avut toate motivele să creadă că soarta ei n-a fost una roz. Nici nu împlinise 18 ani cînd primarul Robert Negoiță o ducea în patul conjugal, iar după divorț s-a trezit în patul unui om bogat din anturajul „asfaltatorilor”.

Odată încheiată și a doua căsnicie, cu doi copii în îngrijire, Sorina nu era prea optimistă în privința viitorului.

Atunci a apărut un concitadin al său, un buzoian care, ca poziție socială, îi depășea pe cei doi soți de dinaintea lui: MARCEL CIOLACU, Prim-ministrul României!

Despre această relație dintre Ciolacu și Sorina se pare că au scris prima oară cei de la „Ziarul de Cluj”, dar amănunte a oferit ziarul „Curentul”, care pare mai bine informat chiar de serviciile specializate în informații. Iată ce scriau aceștia încă din 28 septembrie 2022:

Am preferat să vă prezentăm informațiile sub forma facsimilului, căci este vorba despre lucruri senzaționale pe care noi nu am putut să le verificăm. Totuși, după cum vedeți, autoarea articolului, Irina Dediu, precizează că în vizita oficială din Japonia, cînd Marcel Ciolacu a luat-o și pe Sorina, relația lor era deja cunoscută de cel puțin un an, adică din 2021, cînd ei fuseseră împreună în vacanță. Informația apăruse în „Ziarul de Cluj”: „Alexa [jurnalistul Liviu Alexa] anunța vara trecută că „Marcel Ciolacu a fost la Mykonos, unde a fost surprins la o masă cu amanta sa actuală, Sorina Docuz, Bănicioiu și Ghiță.”

Surprinzătoare este mai ales informația că Marcel Ciolacu chiar s-ar fi căsătorit cu Sorina în Cipru, deși nu există vreo confirmare a evenimentului!

SORA SORINEI ȘI SOȚUL EI AU RĂMAS PROFITORI AI FOSTULUI SOȚ AL SORINEI, PRIMARUL NEGOIȚĂ

Cine se întreabă de unde vine norocul Sorinei Docuz, presupusa amantă a lui Marcel Ciolacu, poate să se uite pe Declarația de avere a surorii Sorinei, unde se vede că atît Cristina Arghir, cît și Alin Mădălin Arghir, încasează anual de la Sectorul 3, unde este primar Robert Negoiță, primul soț al Sorinei Docuz:

Documentarea noastră cuprinde chiar Hotărîrea Consiliului local al Sectorului3 din anul 2017, precum și Expunerea de motive semnată chiar de Robert Negoiță, prin care sora Sorinei Docuz, CRISTINA ARGHIR a fost numită în Consiliul de administrație al „Internet și tehnologie al Sctorului 3”. În 2017, indemnizația Cristinei Arghir era de 8.000 lei lunar și a ajuns în 2022 la 368.848 lei anual, adică 30.737 lei lunar, deci aproape de 4 ori mai mult ca în 2017, cînd Cristina era cumnata primarului. Iată documentele:

Dar sora Sorinei, Cristina Arghir, face parte din alte două consilii de administrație, inclusiv cel de COMPANIA NAȚIONALĂ LOTERIA ROMÂNĂ”, așa cum aflăm din Declarația sa de interese din anul 2023:

Dar nu numai sora Sorinei, Cristina Arghir, a primit astfel de stipendii, fie de la fostul cumnat Negoiță, fie de la actualul „cumnat” Marcel Ciolacu, ci și prietena cea mai bună a Sorinei Docuz, ROXANA ILIE! Potrivit „G4Media”, prin firma acesteia, „Look Outdoor SRL”, înființată în Buzău, firma Look Outdoor „se mută milioane de lei de la PSD către presă”! Iată-le împreună pe Sorina și Roxana:

Articolul din G4Media are toate ingredientele unei investigații senzaționale.

Iată cîteva fragmente din acest articol despre care, în mod cert, se va mai vorbi, mai ales în anul electoral care urmează:

Filiera Buzău, fieful lui Ciolacu: Cine este firma Look Outdoor care mută milioane de lei de la PSD către presă / Cifra de afaceri a firmei administrate de un fotomodel a crescut de 835 de ori

Două societăți comerciale care, începând cu 2020, au primit de la Organizația centrală a PSD contracte pentru ”servicii de presă și propaganda” au multiple legături cu Buzăul – fieful președintelui acestui partid, Marcel Ciolacu, precum și cu Sorina Stan-Docuz, o apropiată a liderului social-democrat.

Prima este firma de publicitate stradală Look Outdoor SRL, înființată în Buzău și administrată de Roxana Ilie, cea mai bună prietenă a Sorinei-Stan Docuz. În 2020, după ce a semnat contracte cu PSD, cifra de afaceri a Look Outdoor a crescut de 835 de ori față de anul anterior. La alegerile parlamentare din 2020, Look Outdoor a primit cel mai mare contract semnat de PSD Buzău pentru materiale de campanie”.

Firma Look Outdoor, mufată la banii de propagandă ai partidului, nu s-a numit mereu așa. În prima parte a anului 2020, în Buzău funcționa o mică firmă – Alsow Criela SRL – înființată în 2014, cu obiect de activitate ”comerț cu amănuntul efectuat în afara magazinelor, standurilor, chioșcurilor și piețelor”. Conform Ministerului de Finanțe, în anul anterior, 2019, avusese o cifră de afaceri modică, de 6.520 lei, pierderi nete de 1.745 de lei și 0 angajați.

Unic asociat al societății era buzoianca Cristina Elena Anghel, ulterior căsătorită Zuban, care, în anii anteriori lui 2020, apare pe Facebook în mai multe fotografii alături de o altă familie din Buzău, pe nume Docuz, între timp stabilită în București. Fotografiile au fost realizate în atelierul de croitorie înființat în Capitală de mama Mărioara Docuz  și fetele sale, Cristina Elena, căsătorită Arghir, și Sorina Stan Docuz, fostă Negoiță”.

„”Ne cunoaștem mai de mult”, a spus Mărioara Docuz despre Anghel-Zuban după ce a fost sunată incognito de un reporter G4Media.ro. Relația dintre familii o arată și faptul că, în 2018, pe când se numea Alsow Criela, firma lui Anghel-Zuban a livrat mobilă de aproape 29.000 de lei către firma Internet si Tehnologie S3 SRL a Primăriei Sectorului 3, primar Robert Negoiță, primul soț al Sorinei Stan Docuz.”

MARCEL CIOLACU ȘI-A DAT SINGUR CU TESLA ÎN COASTE

Cînd din senin, la Hunedoara, a avut acea declarație de presă adresată „unui Sorin și unei Odette”, prin care a aruncat prosteasca idee că aceștia ar fi încercat să-l abordeze prin interpuși pentru a influența nu știu ce acțiune împotriva jocurilor de noroc, nu și-a imaginat că în acest fel că va declașa un scandal atît de mare, încît nu cred că va mai avea tupeul să candideze la ceva, nicidecum la președinție.

Astfel, Sorin Constantinescu, care nu mai lucrează de 8 ani în domeniul „păcănelelor“ în România, l-a lovit pe Marcel Ciolacu în moalele capului, precizînd că are o amantă „la mîna a treia”, cu trimitere directă la Sorina Docuz, fosta soție a primarului PSD Robert Negoiță!

Și, iată, simpla aducere în discuție a Sorinei Docuz deschide o investigație-bombă despre felul în care Sorina, familia și prietenii au primit și primesc stipendii de la partid, de la primării și de la stat!

Speriat de moarte de reacția lui Sorin Constantinescu, fostul rege al „păcănelelor“, Marcel Ciolacu a încercat în mod penibil să sugereze opiniei publice că, în acest fel, ar fi fost șantajat și a cerut „statului” să-l protejeze! Se vede clar că îi este teamă, nu de „Sorin” sau „Odette”, ci chiar de stat, cel care ar trebui acum să-l ia la bani mărunți. Nu pentru inventatul șantaj, ci pentru a ancheta dacă dezvăluirile despre Sorina au legătură cu presupusa relație amoroasă a acesteia cu Marcel Ciolacu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button