Coronavirusul: cea mai mare escrocherie a lumii? 96% au altă boală și vârsta este mai mare de 80 de ani

Este coronavirusul cea mai mare escrocherie a lumii?

Italia a făcut un anunț care ar trebui să șocheze întreaga lume: peste 96% din persoanele care au murit și erau infectate cu noul coronavirus aveau și alte boli asociate, boli foarte grave.

În fapt cauza morții nu a fost coronavirusul ci bolile pe care aceștia le aveau, unele în stare foarte gravă, terminală. Dar pentru că persoanele respective erau infectate și cu acest virus, ele au fost trecute la numărul de victime.

Omul ia zilnic contact cu zeci de milioane de bacterii și virusuri. Cea mai mare parte dintre ele nu produc nici un efect negativ asupra corpului uman. Puterea corpului uman vine din milioane de ani de evoluție. O parte din virusuri nu produc efecte negative, însă pot infecta organismul uman ca orice alt agent extern, lasă urme ce se pot identifica, dar nu atacă celulele umane.

La nivel global raportarea s-a făcut în fals, guvernele lumii fie din prostie, fie din interes, au umflat în mod voit cifrele, au crescut numărul de morți. Vorbim de o spirală a prostiei și a panicii în care au intrat liderii lumii iar statele mici au urmat orbește modelul.

Încep să se confirme cele susținute de opinia publică din întreaga lume și anume că în aceste zile nimeni nu a mai murit de altă boală, ci doar de coronavirus.

De ce? Deoarece rata de răspândire a fost mare, șansele ca o persoană să fie infectată erau mari, dar acest lucru s-a datorat tocmai faptului că nu existau manifestații ale organismului, boala fiind una fără efecte grave.

O altă informație vine să ne trimită la această supoziție: majoritatea persoanelor decedate aveau peste 80 de ani. În fapt multe dintre aceste persoane oricum ar fi încetat din viață ca urmare a altor afecțiuni grave cauzate de bătrânețe. Cel mai probabil virusul nu a fost mai violent decât o banală răceală sau gripă, pentru ca aceste morți să îi fie atribuite.

Presa din întreaga lume a făcut din acest virus un adevărat spectacol. Politicienii din toată țările, sub presiune presei, au luat măsuri care au colapsat economii globale. Acum nimeni nu are curajul să vină și să spună că în fapt s-a greșit și că măsurile luate au fost prea dure.

Politicienii aflați la putere s-au folosit de această criză indusă pentru a-și consolida puterea. S-au făcut achiziții dubioase și la prețuri colosale în toată lumea, s-au închis afacere care erau incomode, s-a impus o legislația care limitează drepturile omului.

Inclusiv relația dintre state a fost schimbată. Libertatea de circulație globală și de circulație a mărfurilor a fost brusc întreruptă. Așa ceva nu se putea face într-un context normal dar măsurile s-au luat rapid chiar dacă uneori nu erau necesare. S-au închis granițele, s-au eliminat importuri, prețurile au crescut.

Împăratul este gol și acum nici un politician de rag înalt nu mai are curajul să spună acest lucru, după ce poartă vina a zeci de milioane de companii colapsate la nivel global.

Și în România zeci de mii de companii au încă de suferit. Deși întreaga Europă a dat drumul la economia națională, inclusiv la turism, în cazul țării noastre circul continuă și acum.

Totul începe să arate fie ca o megafraudă făcută la nivel global și în care presa a fost complice, mare parte fără să vrea, fie foarte multă prostie indusă de frică.

%d blogeri au apreciat: