Politică

Copreședintele AfD din Germania: Al Treilea Război Mondial se profilează. Germania nu are nimic de câștigat în războiul din Ucraina, ci totul de pierdut

Tino Chrupalla, copreședinte al partidului de dreapta Alternativa pentru Germania (AfD) și purtător de cuvânt, consideră că Germania ar putea pierde totul din cauza evenimentelor actuale din Ucraina și ar putea deveni parte directă la conflict din cauza politicii urmărite de coaliția de guvernământ Svetofor din Germania, formată din Partidul Social Democrat din Germania (SPD), Verzii și Partidul Liber Democrat (FDP).

„Livrările de arme către Ucraina duc la escaladare și atrag Germania în război. Președintele Putin amenință că va folosi arme nucleare, ministrul Apărării Soigu afirmă că Rusia nu este în război cu Ucraina, ci cu Occidentul colectiv'”, a spus Hrupalla, într-o declarație publicată pe site-ul partidului.

Acum devine realitate ceea ce am avertizat mereu. Al Treilea Război Mondial se profilează, iar Germania ar fi o parte directă în război din cauza strategiei de escaladare. Aceasta poate fi ultima oportunitate pentru negocieri de pace. Guvernul federal trebuie să lucreze în acest sens și să evite o confruntare nucleară. Germania nu are nimic de câștigat în războiul din Ucraina, ci totul de pierdut.”

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button