Ramona Lovin, Coordonator AUR Diaspora: “Basarabia nu ar trebui să fie considerată Diasporă”

Distribuie acest articol!

Coordonator AUR diaspora Ramona Lovin a venit la emisiunea Știrea Zilei cu Doina Grosu din 18 Martie să vorbească despre votul românilor din diasporă la ultimele alegeri.

Link către video: https://fb.watch/4k9L1QwCpE/

“Românii din diaspora la ultimele alegeri au dat o lecție clasei politice din România, au votat foarte mulți români cu AUR, tocmai pentru că s-au săturat de promisiunile celorlalte partide care nu au fost respectate niciodată. Am reușit ceea ce nici un partid politic până acum nu a reușit să obțină un rezultat atât de bun la prima participare în cursa electorală. Partidul PSD, pentru că știau că nu primesc votul românilor din străinatate, nu au deschis suficiente secții de vot în diaspora.” afirmă doamna Ramova Lovin.

Întrebată care este cea mai mare problemă a românilor din diasporă, coordonatorul AUR Ramona Lovin răspunde: “Cea mai mare problemă este reprezentativitatea. Pentru că nu au cum 6 oameni în Parlamentul României să reprezinte milioanele de români din afara granițelor. Trebuie să facem în așa fel încât românii de acolo să fie reprezentați așa cum trebuie în Parlamentul României.”


Doamna Ramona Lovin susține: “Cetățenii din România au nevoie de prezenta în teritoriu a politicienilor votați, dar din păcate, partidele politice au mers doar în perioada campaniei electorale, axându-se mai mult pe campanie online. AUR a fost singurul partid care a făcut campanie în teritoriu.”


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: