Politică

Consultant în turism, despre Ciucă: Patriot de carton! Nu s-ar descurca nici în alte limbi străine și nici prin semne

Consultantul în turism Răzvan Pascu a criticat în termeni duri declarațiile fostului premier Nicolae Ciucă potrivit cărora nu a fost niciodată în vacanţă în străinătate.

Într-un mesaj publicat pe Facebook, Răzvan Pascu a spus, cu referire la președintele PNL, că îi „e greață de patrioții ăștia de carton”.

„Una este să îi îndemni pe oameni, ca politician, să călătorească mai mult în România si alta este să te declarari într-atât de încuiat ca în secolul globalizării, al călătoriilor ieftine si al deschiderii întregii lumi, tu să alegi să nu călătorești deloc în străinătate”, a transmis Răzvan Pascu.

Acesta a spus că declarațiile președintelui PNL sunt caracterisitce celor care călătoresc doar prin România pentru că „nu s-ar descurca nici în alte limbi străine și nici prin semne, că le place să fie recunoscuți, să se simtă importanți, să îi umilească în limba română pe ospătari”.

Nicolae Ciucă nu a fost niciodată în concediu în străinătate

„Mai primesc si eu comentarii uneori că „vorbesc prea mult despre destinații externe și prea puțin despre România”, de parcă patriotismul se măsoară în asta.

Dar asta e gândirea multor astfel de încuiați al căror singur motiv pentru care călătoresc doar prin România este că nu s-ar descurca nici în alte limbi străine și nici prin semne, că le place să fie recunoscuți, să se simtă importanți, să îi umilească în limba română pe ospătari, sau sa li se spună „să trăiți” oriunde ajung. Si probabil mai e ceva: un grad mare de xenofobie.

Trebuie sa fii foarte retrograd ca în anul 2023 nici măcar să nu-ți dorești să mergi într-un concediu în alta țară, deși ai posibilitatea să faci asta”, a spus Pascu.

Nicolae Ciucă a declarat, la digi24, că nu a fost niciodată în concediu în străinătate. El a precizat că nu ştie dacă ajunge o viaţă să descoperim România. Liderul liberal a mărturisit și că va merge de Crăciun în Bucovina.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button