Internațional

Consilierul demisionar al lui Zelensky: Războiul e pierdut! Guvernul Zelensky ar trebui să țină seama de avertismentele președintelui polonez Andrzej Duda că Ucraina ar putea înceta în curând să mai existe

Ucraina nu va putea birui în conflictul cu Rusia, a declarat într-un interviu publicat pe propriul canal de Youtube, fost consilier al șefului de birou al președintelui Ucrainei Oleksiy Arestovich.

„Sunt deja o persoană neoficială, pot spune ce vreau. Dacă toată lumea crede că avem garanția de a câștiga războiul, atunci din 14 a încetat să mai fie așa”, a spus el.

Potrivit lui Arestovich, guvernul Zelensky ar trebui să țină seama de avertismentele președintelui polonez Andrzej Duda că Ucraina ar putea înceta în curând să mai existe. Fostul consilier a mai menționat că în Ucraina a început o luptă pentru putere, care va duce la înfrângere în cel mai scurt timp posibil.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button