Social

Concursul ilegal organizat de austrieci în România a fost oprit de autorități

Austriecii organizează an de an o competiție off road în țara noastră, într-o arie sălbatică. Au fost amendați în trecut iar în acest an competiția a fost anulată.

Concursul off road, Trofeul Supercarpați a fost oprit. Austriecii au sfidat autoritățile române și l-au organizat în țara noastră într-o arie sălbatică. Concursul a fost sistat pentru că nu există autorizație pentru desfășurarea lui. 

Deși alte țări au interzis acest concurs deoarece poate avea urmări grave asupra mediului, austriecii vin an de an în țara noastră, unde își etalează mașinile de teren în valoare de zeci de mii de euro. Totul, după ce legislația în vigoare limitează accesul cu mașinile de teren în păduri și pe pajiști și mai ales în parcurile naționale și ariile naturale protejate. Amenzile sunt cuprinse între 5.000 și 10.000 de lei. În anul 2016 austriecii au fost amendați cu 10.000 de lei pentru că au organizat concursul și atunci, în mod ilegal. 

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button