Politică

Complicat cu dușul la USR… Se oprește apa caldă la toți consumatorii din Timișoara 

Timişoara rămâne, miercuri, fără apă caldă din cauza unei defecţiuni la reţeaua primară de termoficare CET Centru, anunță Agenția de presă Rador, care citează Radio Timișoara.

De la ora 1.00 la ora 14.00, abonaţii Colterm din Timişoara vor fi nevoiţi să folosească surse alternative pentru încălzirea apei.

Pentru lucrările necesare remedierii defecțiunilor apărute pe magistrala de pe bv. Corneliu Coposu, rămân oprite, până la ora 20.00, următoarele zone: Olimpia, Diana, Girocului, Soarelui, Cerna, Șagului, Vulturii, Vasile Lupu, Brâncoveanu, Rusu Șirianu, Corbului, Văcărescu, Lic.1, Steaua şi SDM.

În plus, din cauza unor lucrări aferente proiectului de retehnologizare a sistemului centralizat de termoficare din Timișoara, tot până la ora 20.00, rămân fără apă caldă și abonații din zona Lugojului, precum şi Clinica de Boli Infecțioase Victor Babeș.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button