Politică

Comisia Juridică a votat pentru ridicarea imunității lui Florin Cîțu

Comisia juridică a Senatului a dat, miercuri, un vot în unanimitate pentru ridicarea imunităţii senatorului Florin Cîţu, în dosarul achiziţiei vaccinurilor în pandemie. Votul în plenul Senatului urmează să aibă loc. Guvernul pe care l-am condus a luat toate deciziile, în conformitate cu legislaţia, a spus Florin Cîţu, după ce a ieşit din şedinţa comisiei.

Comisia juridică a Senatului a dat, miercuri, un vot în unanimitate pentru ridicarea imunităţii senatorului Florin Cîţu, au precizat surse parlamentare.

Senatorul Florin Cîţu a venit la comisia juridică înainte de votul senatorilor pentru raport. Acesta a afirmat, la final, că nu vrea să se pronunţe pe dosar.

”Am multe semne de întrebare, vom vedea, cred că timpul le va da tuturor răspunsul. Trebuie să ne aducem aminte, a fost stare de alertă până în 2022 în România, repet, Guvernul pe care l-am condus a luat toate deciziile, în conformitate cu legislaţia”, a spus Cîţu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button