Politică

COMISARUL.RO: AUR face ravagii în electoratul PSD și trece cu mult pragul electoral

COMISARUL.RO scrie că datele de ultimă oră arată că partidul AUR face ravagii în interiorul electoratului PSD din toată România, fapt ce permite noului partid politic să aibă o creștere spectaculoasă ce trimite formațiunea condusă de tânărul George Simion direct în parlamentul României.

Citiți aici întreg articolul de pe COMISARUL.RO .

Specialiștii consideră că AUR, noua formațiune politică, adună voturi de peste tot, lovind puternic însă mai ales în PSD, PRO ROMÂNIA și PMP. Cele mai puține voturi pierde PNL, ce are un electorat consolidat, însă nu același lucru s-a întâmplat cu procentele USR ce au pierdut o parte din simpatizanții veniți ca urmare a nemulțumirii generale.

Zvonurile spun că PNL va ajuta PMP să treacă pragul electoral pentru a nu se pierde cele 3-4 procente de care dispune și că ulterior vom asista la o fuziune a celor două partide. Practic și ultima rămășiță din PDL va fi înghițită de PNL, proiectul politic al lui Traian Băsescu și al cărui prim președinte a fost Elena Udrea dovedindu-se un eșec încă de la formare.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button