JUSTIȚIE

Clujul, paradisul drogurilor: Un bărbat a fost prins când încerca să vândă, cu 50.000 de lei, 1,4 kilograme de substanţe interzise

Un bărbat a fost prins în flagrant, în judeţul Cluj, când încerca să vândă, cu 50.000 de lei, 1,4 kilograme de substanţe interzise.

”La data de 19 ianuarie 2024, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timişoara, au documentat activitatea infracţională a unei persoane, cercetate pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc şi efectuare fără drept de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive”, au transmis, vineri, IGPR şi DIICOT.

Sursele citate au precizat că, la data de 18 ianuarie 2024, bărbatul cercetat a fost depistat în flagrant delict, în judeţul Cluj, în timp ce ar fi comercializat aproximativ 1,4 kilograme de substanţe interzise (4-CMC, drog de mare risc şi 2MMC, substanţă psihoactivă), pentru 50.000 de lei.

”Ulterior, la data de 19 ianuarie a.c., procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timişoara au dispus reţinerea persoanei, pentru 24 de ore”, au mai transmis anchetatorii,

Bărbatul va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button