OpiniiSocial

Clotilde refuză să onoreze plățile către firmele ce lucrează cu primăria. Sectorul 1 este sub gunoaie

Clotilde Armand refuză să onoreze plățile către firmele ce au contracte cu primăria sectorului 1.

Situația este greu de conceput din moment ce acele firme au prestat niște servicii, au plătit salarii și taxele aferente, iar acum, când alții au ajuns la putere, refuză să plătească sumele aferente.

Cam așa înțelegem noi că vrea USR să facă politică în toată România?

Dacă nu sunt firmele noastre atunci nu mai suntem forțați să ne asumăm obligațiile ce le avem față de cei care au prestat servicii?

Bine că intenționați să puneți la ministerul justiției un deputat cu o singură calitate: s-a declarat handicapat ca să poată obține o locuință de la ANL în Constanța, refuzând dreptul altor români.

Este și cazul firmei de salubritate din sectorul 1 și care este împinsă în mod voit spre faliment de către Clotilde Armand. Gunoaiele îngroapă deja sectorul 1 și situația devine de nesuportat, de nerespirat, iar șobolanii încep să își facă locul în peisajul dezolant.

Primarul sectorului 1 tot mimează că face curățenie cu voluntarii, dar deja oamenii nu mai răspuns la nici un apel. Strângi o zi, strângi două zile, dar parcă mai ai și altceva de muncă decât să faci jocul politic al primarului ales al sectorului 1.

Iată ce spune și Clotilde Armand:

„Mâine începem o acțiune în forță de strâns gunoiul stradal necontrolat din Sectorul 1 împreună cu echipele de la ADP… chiar dacă firma de salubrizare ne-a anunțat că ne dă în judecată pentru că facem asta (abia aștept să mă tragă cineva la răspundere pentru că fac curat). Am așteptat destul și am avut toată bunăvoința să ajungem la înțelegere legală. Pare că cineva nu vrea asta și are alte interese. Să fie sănătoși. Noi ne apucăm de treabă. Gata cu gluma.

Înțeleg că fosta primăriță a Bucureștiului a găsit soluții virtuale pentru criza gunoiului din Sectorul 1. Interesată preocupare mai are stimabila. La fel și fostul edil al Sectorului. Au uitat rapid cei doi cine a administrat orașul până acum câteva luni și cine nu a plătit operatorului de salubrizare facturile.

Stimată doamnă, vă propun eu o soluție reală pentru rezolvarea acestei crize în care ne-a adus colegul dvs. de partid.

Notați-vă bine: luați urgent diamantele de la dl. Tudorache și plătiți facturile pentru gunoi. E simplu„.

Păi cum adică ne apucăm de treabă? Că de vreo trei săptămâni ne spuneți același lucru și noi chiar v-am crezut.

DSP și Ministerul Mediului au luat deja în primire această situație deoarece problema devine una de sănătate publică și de protejare a cetățenilor. Munții de gunoaie se adună pentru simplul motiv că primarul nu dorește să își îndeplinească obligațiile legale.

 • Fraudarea alegerilor! O comisie de votare din Botoșani recunoaște public că a inversat scorul votului dintr-un sat!
  În satul Buimăceni, comuna Albești, pe procesul verbal de la alegerile locale a apărut scorul candidaților PNL 184 – PSD 165. De fapt, spune comisia, rezultatul corect a fost invers. HotNews a discutat cu șefa comisiei, cea care a întocmit scrisoarea de scuze, dar și cu șeful BEJ Botoșani, care spune că ”nu am fost …
 • România vrea pace! NATO poate mobiliza 300.000 de soldați pentru un război cu Rusia
  Într-un context internațional tot mai tensionat, România își reafirmă angajamentul pentru pace și stabilitate în regiune. Președintele Klaus Iohannis a declarat recent că țara noastră dorește să contribuie la menținerea păcii și a securității în Europa, subliniind importanța dialogului și a diplomației în soluționarea conflictelor. NATO poate, în prezent, să conteze pe o mobilizare rapidă …
 • Marius Lulea (AUR): Avem cele mai ridicate impozite pe veniturile salariale din lume! Jumătate din munca românilor pleacă către stat
  Priviți ce spune mincinosul de Marcel Ciolacu: se laudă că ar fi crescut salariul mediu din România dar nu spune că această creștere este inflaționistă. Prețurile au crescut în ultimii patru ani cu mult mai mult și mai repede decât au crescut salariile. Degeaba ai mai mulți bani dacă cu ei poți cumpăra mai puține …
 • Ciucă și Ciolacu nu știu nici tabla înmulțirii și vor să fie președinții României
  Într-un colț al ringului politic, îl avem pe Marcel Ciolacu, liderul Partidului Social Democrat, pregătit să cucerească Palatul Cotroceni cu forța promisiunilor sale, și în celălalt colț, Nicolae Ciucă, generalul transformat în politician, reprezentând Partidul Național Liberal. Ambii candidați își dispută poziția de viitor președinte al României, dar se pare că există un obstacol neașteptat: …
 • Geoană aduce războiul în România!?
  Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat într-un interviu acordat cotidianului german „Tagesspiegel” că Ucraina are nevoie urgentă de apărare aeriană. Geoană și-a lansat prin subterane candidatura la alegerile prezidențiale din România. Acțiunile sale de la NATO aduc un risc suplimentar asupra țării noastre, fiind cunoscut faptul că aliații occidentali ai Ucrainei vorbesc …

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button