Politică

Clotilde Armand: Occidentul nu mai are nevoie de religie. Românii sunt extrem de nefericiți

Primarul Sectorului 1 de la USR-PLUS, Clotilde Armand, a afirmat la DCNews LIVE diferența dintre starea de spirit a românilor și cea a locuitorilor din vestul Europei.

Clotilde Armand consideră că poporul român este extrem de nefericit, de aceea se regăsește în religie, în comparație cu țările occidentale de unde aceasta provine.

Românii au altceva, au această parte de suflet și reușesc totuși să fie fericiți. Occidentul a pierdut totuși o anumită fericire, pe care o găsești numai atunci când ești extrem de nefericit și atunci ai o speranță religioasă, aș putea să spun. Occidentul nu mai are nevoie de religie, chiar dacă sunt încă oameni religioși, dar nu mai are nevoie de partea aceasta spirituală, de suflet. Dacă viața ta este concentrată pe confort, îți dorești mereu mai mult,” a declarat Clotilde Armand la DCNews. 

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button