Politică

Claudiu Târziu(AUR): Funcționarii Comisiei Europene au ajuns să facă din propriile vise ideologice viața unor popoare, fără ca acei funcționari să fi fost aleși de cineva

Președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, Claudiu Târziu, critică abuzurile Comisiei Europene prin încălcarea TFUE(tratatul de funcționare al Uniunii Europene) respectiv, achiziția de vaccinuri încălcând politica sanitară a statelor membre, directiva privind reducerea consumului de energie și, mai nou se anunță amestecul Comisiei în politica fiscală a statelor membre.

„Funcționarii Comisiei Europene au ajuns să facă din propriile vise ideologice viața unor popoare, fără ca acei funcționari să fi fost aleși de cineva.

Avem nevoie de legi care să preîntîmpine orice comandament ideologic neomarxist care vine peste noi. Aceste comandamente ajung în parlamentul național prin celebrele COM-uri – comunicări ale Comisiei Europene -, care ulterior devin Directive, obligatorii.

Uniunea Europeană trebuie democratizată în profunzime, pentru a sluji cu adevărat numai interesele popoarelor din statele membre.”, a declarat liderul AUR Claudiu Târziu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button