Claudiu Târziu(AUR): AUR are soluții concrete pentru cele 5 milioane de români care muncesc peste hotare

Distribuie acest articol!

Avem aproape 5 milioane de români plecați la muncă în străinătate sau sunt stabiliți acolo. Acest fenomen este responsabil pentru faptul că unii copii cresc fără unul sau ambii părinți, pentru lipsa forței de muncă în anumite zone din țară, dar și pentru pierderea unui potențial uman în cercetare și inovație. Observația îi aparține lui Claudiu Târziu, candidat AUR la alegerile parlamentare.

„România a beneficiat în ultimii 10 ani de peste 50 de miliarde de euro, bani trimiși acasă de românii care muncesc în afară, cifră care depășește nivelul investițiilor străine din aceeași perioadă”, susține Claudiu Târziu, care a prezentat principalele acțiuni ce pot fi luate pentru a veni în sprijinul acestora.

AUR consideră că soluția la fenomenul emigrării constă în:

  • încurajarea emigrării ca fenomen temporar și nu definitiv;
  • în sprijinirea din punct de vedere administrativ și logistic a restabilirii românilor în țară;
  • în păstrarea legăturii cu comunitățile românești din afară, acordându-le aceleași drepturi, îndeosebi electorale, și sprijin în păstrarea identății culturale și lingvistice, dar și în exercitarea propriilor drepturi în calitate de cetățeni ai Uniunii Europene.

Alianța pentru Unirea Românilor, partidul patrioților români condus de George Simion și Claudiu Târziu, este singurul partid antisistem ce are liste complete pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.


Distribuie acest articol!
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: