Politică

Claudiu Târziu(AUR): Actuala clasă politică e o coaliție mafiotizată din jurul unor interese străine de interesul național

Președintele Consiliului de Conducere al AUR, Claudiu Târziu, a discutat cu românii din Cluj despre problemele cu care se confruntă în contextul crizei economice provocate de clasa politică mafiotă care a pus stăpânire pe țară.

„AUR nu cheltuie nici un singur leu din milioanele ce ne revin de la buget, bani cu care celelalte partide corup mai ales presa. Fianțarea AUR fost una dintre temele cele mai viu dezbătute la întîlnirea de aseară a caravanei AUR #Ce_Vor_Românii cu clujenii. Da, noi funcționăm numai din banii cotizanților și donatorilor noștri.

Statul român nu mai este azi al românilor. Actuala clasă politică e o coaliție mafiotizată din jurul unor interese străine de interesul național. Le-am spus clujenilor că această mafie poate fi biruită. Chemarea noastră este să secăm această mlaștină, împreună.

Între mulți alții, la Cluj am întîlnit și antreprenori tineri dispuși să se implice dezinteresat în mișcarea noastră de redeșteptare națională. Iar un distins profesor ne-a spus că, în urmă cu doi ani, a votat cu noi deși nu ne cunoștea, însă a fost convins de idealul unității naționale de pe sigla și din numele Alianței pentru Unirea Românilor.”, a declarat Claudiu Târziu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button