PoliticăRepublica MoldovaȘtirile 60m.RO

Claudiu Târziu: O felicit pe Maia Sandu pentru că rezultatul alegerilor din Republica Moldova. Sperăm să nu dezamăgească

Claudiu Târziu a transmis un mesaj de felicitare pentru Maia Sandu, președintele Republicii Moldova, după ce Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) a câștigat alegerile parlamentare anticipate de la Chișinău din 11 iulie. Copreședintele AUR și-a exprimat speranța că președintele R. Moldova va demara reformele mult-așteptate în statul vecin. Totodată, Târziu a subliniat că AUR continuă lupta pentru reunirea celor două maluri ale Prutului.

„E oficial: președintele Maia Sandu are majoritatea parlamentară pe care și-a dorit-o. Felicitări! De acum nu va mai avea nici o scuză dacă nu va face ce trebuie pentru Republica Moldova. Sperăm să nu dezamăgească.

Vestea proastă este că opoziția este alcătuită numai din comuniști și bandiți. Vestea și mai proastă este că unioniștii nu au acces în Parlament. Cauzele profunde ale acestei situații vor fi relevate de o analiză serioasă, la rece. Iar concluziile acestei analize ne vor indica și cum trebuie să lucrăm asupra cauzelor, pentru a ne atinge idealul: reunificarea Basarabiei cu România. Căci lupta noastră, a AUR, pentru acest ideal continuă. Deocamdată am reușit să repunem Basarabia pe harta intereselor românești. Nu e puțin lucru, în condițiile date. Dumnezeu să ne ajute!”, a spus Claudiu Târziu pe Facebook.

Back to top button