Politică

Claudiu Târziu, la audierea lui Florin Cîțu: Guvernul lui a practicat terorismul de stat!

Senatorul AUR Claudiu Târziu a explodat în plen, la dezbaterile privind ridicarea imunității senatorului PNL Florin Cîțu, fost premier al României. Târziu a acuzat că guvernul Cîțu a obligat românii să se vaccineze, prin constrângere psihologică.

„Am avut de-a face cu un ser, nu cu un vaccin, după cum se dovedește astăzi. Guvernul Cîțu a practicat terorismul de stat, Guvernul Cîțu a încercat să ne vaccineze cu forța. Nu ar fi trebuit să acceptăm o asemenea decizie. Noi, AUR, am reușit să evităm această nenorocire. Ne aducem aminte de domnul Cîțu cum se numea Superman, care voia să ne supună la acest exercițiu planetar împreună cu cei care conduceau cabinetul său și cu președintele Klaus Iohannis. Domnul Cîțu a îndatorat țara în mod nejustificat și masiv. Domnul Cîțu a îndatorat țara, a îmbolnăvit oamenii masiv. Deci nu merită aplauze, nicio justificare sau apărare”, a spus Târziu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button