Politică

Claudiu Târziu (AUR): Pe 9 iunie este ziua! Ori NOI, ori ei! NOI suntem Apărătorii Patriei Române! Ei sunt niște trădători!

Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru prezentarea candidaților la alegerile din 9 iunie, cele europarlamentare și cele locale, comasate de frica AUR, a ajuns luni, 27 mai, în județul Buzău.

Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, candidat pentru Parlamentul European, le-a mulțumit celor prezenți la eveniment și a făcut o comparație între Buzăul premierului Ciolacu și regiunea Moldovei.

“Dragi prieteni, vă mulțumesc că sunteți prezenți astăzi aici! Sunt bucuros că într-o astfel de zi, pe o astfel de vreme, și în astfel de vremuri tulburi, ați găsit puterea, răbdarea și interesul pentru a fi din nou împreună cu noi, într-un moment solemn, într-un moment important pentru Partidul AUR în județul Buzău. Buzău nu e în Moldova. Dar, Buzău este la fel de sărac ca toată Moldova. Știu că Buzău nu e în Moldova, dar este la fel de părăsit ca toată Moldova. Știu că Buzău nu e în Moldova, dar are un premier. În funcție. Care nu face nimic pentru el, cum nu face nici pentru Moldova”, a spus liderul senatorilor AUR.

Apoi, Claudiu Târziu a reiterat importanța votului din 9 iunie:

“Suntem aici pentru a vedea că avem oaste cu care să luptăm din 9 iunie încolo. Nu este decât o singură șansă, poate ultima, în 9 iunie. Nu există nicio altă soluție, decât AUR. Nu vă mai amăgiți, dacă ați făcut-o până acum. Nu vine nimeni să ne salveze, altcineva, dacă nu facem noi asta! Pe 9 iunie este ziua! Ori noi, ori ei! Noi românii obișnuiți, noi românii care suportăm de 34 de ani această bătaie de joc a guvernărilor succesive PSD-PNL în toate formele, când împreună, când separat, când într-o falsă opoziție, când într-o falsă putere, pentru că nici ei n-au puterea, sunt niște păpuși trase de sfori de alții. Sunt 34 de ani de când nu mai avem speranță. Ne-a murit repede la începutul anilor 90, dacă vă aduceți aminte, când au fost primele valuri de emigranți din România, când au fugit primii români de noul regim comunist.
Sunt 34 de ani de mizerie, de batjocură, de jaf. NOI suntem Apărătorii Patriei Române! Ei sunt niște trădători!
EI vor să ne închidă minele, NOI ne apărăm industria. Ei vor să-l scoată pe Dumnezeu din sufletul nostru, NOI ne apărăm credința. Ei vor să ne determine să mâncăm insecte și larve, NOI apărăm o alimentație sănătoasă. Ei vor să ne impună ideologia de gen. NOI apărăm normalitatea. Ei vor familii curcubeu. NOI vrem normalitatea. Ei vor să ne răpească suveranitatea, NOI o apărăm. Ei vor să lichideze libertatea în toate formele ei, NOI o apărăm”.

Deputatul Sorin Muncaciu, candidat la președinția CJ Buzău, le-a transmis celor prezenți că în imnul nostru stă scris “Acum ori niciodată” și că dacă pe 9 iunie nu votăm patrioți pentru europarlamentare, avem nori negri care se conturează.

“Vor să ne instaureze un guvern mondial, un minister mondial. Ceea ce vor ei să facă acum este să ne transforme în populație controlată total. În fața noastră se află identitatea digitală. Și nu vă ascund, această identitate digitală ne va bloca. După identitatea digitală va urma în toamnă ceva care se numește Summit for the Future, în care organizația mondială va dori să administreze toată planeta pe baza unor aranjamente interguvernamentale, dar de fapt este vorba de o oligarhie care vrea să preia funiile. Ce înseamnă când un organism internațional începe să vă dicteze viața? Că nu aveți niciun recurs. Nu există libertate fără suveranitate. Pentru că dacă nu putem să-i aducem și să-i tragem la răspundere pe cei care hotărăsc viitorul nostru, atunci nu avem niciun fel de libertate. Ei vor decide. De aceea, acești trădători care până acum au fost în pactul european – PNL și PSD, trebuie scoși de acolo pentru că votul lor va fi împotriva dumneavoastră. Și în Parlamentul României, același lucru. Vă rog să țineți minte, acum ori niciodată asta înseamnă”, a spus doctorul Sorin Muncaciu, deputat AUR și candidat pentru funcția de președinte al CJ Buzău.

Valentin Roman, coordonator AUR Buzău și candidat pentru CJ Buzău, le-a reamintit celor prezenți că în Buzău se fac presiuni imense și încercări de intimidare a celor de la AUR.

“Am colegi care îmi povestesc. Știu ce se întâmplă. Știu că sunteți sunați de primari, știu că sunteți șicanați, știu că aceia dintre voi care aveți mici afaceri sunteți amenințați. Dar ce o să vă facă dacă o să fiți mii de oameni care vă veți ridica împotriva lor? Pot închide firma unuia. Pot să strice rostul altuia. Dar când ai o masă critică de oameni dispuși să se unească, și să lupte pentru un crez comun, vor ajunge ei celor cărora le va fi frică. Primul pas către o schimbare este să renunțăm la frică și să nu mai așteptăm să facă altul în locul nostru. Binele nu este ceva care izvorăște din pământ sau pică din cer. Am încredere că putem da un semnal de aici că lucrurile se pot schimba. Vă rog să transmiteți în comunitățile voastre mesajul clar, că pe 9 iunie, pe 5 buletine de vot,trebuie ștampilat AUR, ca singură soluție viabilă pentru România”, a spus Valentin Roman.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button