Știrile 60m.RO

Claudiu Târziu (AUR): Niciun politician din Rep. Moldova nu a luptat pentru cetățeni. Doar România

Duminică au loc alegeri prezidențiale în Republica Moldova, iar multă își pune speranțele într-un candidat sau altul. Aceasta abordare este una greșită pentru că oricine va fi ales, nu va putea rezolva nimic și nu va fi decât un instrument al unor grupuri de interese. Va face același joc al Rusiei pe care îl fac toți conducătorii Rep. Moldova de 30 de ani încoace, este de părere Claudiu Târziu (AUR).

„Rep. Moldova este un stat artificial, el nu ar trebui să existe, este o bucată dintr-o provincie istorică românească, locuită majoritar de români și care trebuie să revină la Țara Mamă. Faptul ca ajunge o grupare sau alta la Chișinău nu înseamnă că va lucra în beneficiul românilor de peste Prut”, consideră candidatul AUR.

„Românii din Basarabia sunt neglijați nu doar de către cei care îi conduc local, ci și de către cei care ar putea să le poarte de grijă mai bine, de cei care ar avea datoria să se ocupe îndeosebi de ei, și anume, de conducătorii politici de la București. După cum vedeți, nu există nicio reacție oficială a Bucureștiului față de ce se întâmplă la Chișinău”, a mai spus Târziu.

„A ne pune speranța în schimbarea puterii de la București este un act mai întemeiat decât acela de a ne pune speranța în schimbarea puterii de la Chișinău. Nu există altă soluție decât reunificarea românilor de pe ambele maluri ale Prutului. Acest lucru se poate face prin aducerea la putere la București a unor patrioți care să aibă și viziune, și voința politică, și calitățile necesare diplomatice și politice pentru a desăvârși acest ideal”, a conchis candidatul AUR, Claudiu Târziu.

Alianța pentru Unire Românilor, partidul patrioților români condus de George Simion și Claudiu Târziu, este singurul partid antisistem ce are liste complete pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Back to top button