Cîțu: Îmi doresc să revenim la normalitate. Ținta noastră este să avem 5 milioane de persoane vaccinate la 1 Iunie

Distribuie acest articol!

Premierul Cîțu a reiterat faptul că singura soluție pentru a reveni la normalitate este vaccinul anti-COVID19, precizând că ținta autorităților este ca, până la 1 iunie, să atingă cifra de 5 milioane de persoane imunizate. Acesta a subliniat că vaccinarea „este un drept, dar și o responsabilitate”.

Florin Cîțu a subliniat că, de-a lungul istoriei, vaccinurile au fost singura soluția prin care oamenii s-au protejat de boli mortale, precizând că același lucru se întâmplă și în cazul pandemiei de Covid.

Vaccinurile salvează sănătatea și viața oamenilor! Au fost și rămân singura cale pentru omenire de a se proteja de boli mortale, precum poliomielita sau variola. Acum vaccinurile reprezintă singura soluție de a depăși cu bine pandemia de COVID-19 și de a ne întoarce în siguranță la normalitate.

Vaccinarea este un drept, dar și o responsabilitate. Depinde de fiecare dintre noi să ne asigurăm că avem grijă de sănătatea noastră și a celor dragi. Mulțumesc încă o dată personalului medical pentru efortul supraomenesc pe care îl face, atât pentru tratarea pacienților, cât și pentru susținerea campaniei de vaccinare împotriva COVID-19!

Guvernul României este alături de UNICEF în Săptămâna Mondială a Imunizării, pe care o sărbătorim la sfârșitul lunii aprilie, și susține accesul copiilor și adulților la vaccinuri care să le protejeze sănătatea”, a precizat premierul Florin Cîţu, conform unui mesaj publicat pe pagina de Facebook a Guvernului României


Distribuie acest articol!
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: