Cîțu e obsedat de vaccin: Firmele încurajate să deschidă centre de vaccinare pentru angajați

Distribuie acest articol!

Premierul Cîțu este obsedat de campania de vaccinare și speră să atragă de partea sa și mediul de afaceri din România. În cadrul unei întrevederi cu reprezentanţii organizaţiei patronale Concordia, șeful Executivului i-a încurajat pe aceștia să deschidă centre de vaccinare pentru angajaţi şi familiile lor. 

El a subliniat că implicarea mediului de afaceri în accelerarea campaniei de vaccinare este esenţială și le-a cerut oamenilor de afaceri să se implice alături de autorități pentru a imuniza cât mai multe persoane.

„Am avut astăzi o discuţie foarte bună cu reprezentanţii organizaţiei patronale Concordia despre cum putem accelera campania de vaccinare împotriva COVID-19. Avem acelaşi obiectiv: prin imunizarea cât mai multora dintre noi, să aducem mai aproape normalitatea. Am solicitat patronatelor să susţină campania de vaccinare şi le-am readus aminte că orice companie are posibilitatea de organiza centre de vaccinare pentru angajaţi şi familiile lor. Implicarea mediului de afaceri este esenţială, iar Guvernul vine cu oferirea sprijinului logistic”, a scris Florin Cîţu pe pagina sa de Facebook.


Distribuie acest articol!
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: