Cîțu, atacat de USR PLUS: Cîțu vrea să-și arate mușchii în competiția internă pentru șefia PNL folosindu-se de o tragedie

Distribuie acest articol!

Liderul USR-PLUS de Buzău Emanuel Ungureanu l-a criticat pe Florin Cîțu pentru postarea sa în care se laudă că a intervenit pentru transferul în străinătate al celor doi bărbaţi răniţi în incendiul de la Petromidia. El susține că premierul își arogă merite pe nedrept pentru a câştiga popularitate cu scopul de a câștiga șefia PNL în detrimentul lui Ludovic Orban.

„Vanitos și superficial, Cîțu vrea să-și arate mușchii în competiția internă pentru șefia PNL folosindu-se cinic de o tragedie. O mare nesimțire. De ce nu vorbește domnul Câțu cu Nicușor Dan și cu doamna Clotilde Armand să se demoleze mai repede cotețele de la Spitalul Grigore Alexandrescu pentru a se construi un spital nou acolo pentru copiii care suferă arsuri grave?

Cîțu ar trebui să se intereseze ce a făcut Ministerul Sănătății de de la tragedia Colectiv și până azi să rezolve problema marilor arși? Au fost alocați bani la Spitalul Sf Spiridon Iași, la Spitalul de Arși din București, la Timișoara? și exemplele pot continua…de ce statul român nu poate avea grijă de cetățenii lui? Cine din Ministerul Sănătății trebuia să se ocupe de marii arși și nu a făcut-o? Cine răspunde de infecțiile intraspitalicești din spitalele de mari arși din România?”, a scris deputatul.

Reamintim că premierul Florin Cîțu a anunțat, duminică, faptul că cei doi pacienți cu arsuri în urma exploziei de la rafinăria Petromidia, din Năvodari, vor fi transferați, cel mai probabil luni, în străinătate.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: