PoliticăRepublica MoldovaȘtirile 60m.RO

Ciprian Ciubuc (AUR): Republica Moldova este un stat capturat de mafie și de grupuri de interese ruseşti

Deputatul AUR Ciprian Ciubuc consideră că singura soluție pentru ieșirea din impas a Republicii Moldova este doar reunirea cu România, și nu „demagogiile ieftine” de integrare europeană. Comentariul a fost făcut în contextul în care la Chișinău vor avea loc alegeri anticipate pe 11 iulie, după ce președintele Maia Sandu a dizolvat parlamentul.

Sunt născut la Chişinău şi sunt totodată cetățean pe ambele maluri de Prut. Azi, în calitate de deputat în Parlamentul României declar cu maximă responsabilitate: Moldova este un stat capturat, pe de o parte de mafie şi grupuri de interese ruseşti, pe de altă parte.

Toată clasa politică de la Chişinău e laşă şi coruptă şi se preocupă doar de interesului personal şi nu de cel național. De 20 de ani politrucii vând flori grădinarului, în speță moldovenilor şi demagogii ieftine de integrare europeană, în timp ce ei nu au fost în stare să scoată afară Armata 14 a Rusiei şi cele 200 000 de tone de armament, care este pe teritoriu țării în Transnistria de 30 de ani!”, a precizat Ciprian Ciubuc.

Deputatul AUR susține că nu există altă soluție pentru Rep. Moldova în afară de reunirea cu România, un stat NATO, „ce reprezintă o garanție de securitate în Europa de Est şi membră a Uniunii Europene, a 6-a forță economică din UE”.

Viitorul Moldovei este numai în România! Ajutoarele oferite de România, cetățenilor din Rep. Moldova de-a lungul anilor sunt fapte concrete şi o dovadă vie că doar uniți ne mai putem salva din sărăcie. Suntem parte a NAȚIUNII care este una – NAȚIUNEA ROMÂNĂ de pe ambele maluri ale Prutului. Unirea este posibilă şi viabilă. Parlamentul României a votat o declarație istorică de Unire în 27 martie 2018 şi a deschis larg uşa către unire”, a mai spus Ciprian Ciubuc.

Back to top button