Ciprian Ciubuc (AUR): PNL și USR vor ajunge în lada de gunoi a istoriei în 2024

Distribuie acest articol!

PNL și USR vor ajunge în de gunoi a istoriei în 2024! Aceste două partide care și-au arătat adevărata față în timpul pandemiei, când au ținut românii închiși în casă, iar acum au îmbrățișat ideologia de gen prin care vor să ne lasă fără simbolurile și valorile noastre românești, își vor primi „răsplata” din partea românilor. Atenție, PNL și USR, românii se trezesc.

De ce susțin că neocomuniștii au ajuns la putere? Iată câteva argumente:

  • afirmațiile făcute de Dan Barna, care ne spune că bărbații pot să nască, amenințările către cetățenii care nu acceptă marea demagogie globalistă numită Covid-19 și măsluirea datelor de către fostul guvern şi actualul guvern, totul pentru ca românii să fie închiși cu forța în case românii pe model comunist.
  • Klaus Iohannis, dictatorul de azi al României, i-a îndemnat pe români să stea în casă anul trecut chiar de Sfintele sărbători de Paști, dar pe 4 decembrie 2020 le cerea tuturor să iasă la vot.
  • Și tot Iohannis a dat comandă pe unitate să transforme PNL-ul într-o păpuşă gonflabilă, pentru a-şi securiza guvernul lui progresist, care să accepte în poziție de drepți, toate inepțiile şi aberațiile USR-PLUS, partidul balama al securității, care servește interesele globaliste.

Guvernarea criminală neocomunistă din aşa-zisa „plandemie” Covid-19, vrea să impună românilor vaccinarea obligatorie ( inclusiv vaccinarea copiilor de la 12 ani) și teoria gender și eliminarea tricolorului românesc de pe cărțile de identitate. Mai mult decât atât, vor să ne izbăvească de „sarcini nedorite” din rândul adolescenților prin educație sexuală de la grădiniță. Toate aceste lucruri vor eșua pentru că românii se trezesc. Lada de gunoi a istorie scrie pe partidele voastre în 2024!


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: