PoliticăȘtirile 60m.RO

Ciprian Ciubuc (AUR) despre angajările politice: De 30 de ani în România funcționează această practică ticăloasă specifică mafiei

Deputatul AUR Ciprian Ciubuc și-a exprimat indignarea cu privirea la angajarea fostului premier Viorica Dăncilă drept consilier pe strategie în cadru Băncii Naționale a României. El consideră că această practică este specifică mafiei, iar România trebuie să depună toate eforturile pentru a se debarasa de aceste metehne.

Mugur Isărescu guvernatorul BNR, prin angajarea Vioricăi Dăncilă pe un post de consilier la BNR dă o palmă peste obrazul meritocrației, deci al românilor. De 30 de ani în România funcționează această practică ticăloasă specifică mafiei, ca recompensele politice și strângerile de mână transpartinice”, a declarat Ciprian Ciubuc.

El a mai spus că în toate aceste exemple – angajarea persoanelor incompetente în instituții strategice – nu fac decât să erodeze ideea de meritocrație.

E greu să le spunem copiilor noștri că nu trebuie să învețe şi să nu facă nimic ca să ajungă foarte sus în viață, adică membri de partid. Sunt sigur că sistemul politic în România trebuie reformat din temelie, pentru a le apăra demnitatea şi a le da dreptatea românilor înapoi. Iar guvernatorul BNR trebuie schimbat, numai pentru faptul că țara noastră cu cele mai mari rezerve de AUR din Europa a pierdut sub conducerea lui Mugur Isărescu dreptul de a ştanța lingouri de AUR, închizând minele de AUR”, a mai spus deputatul AUR.

Back to top button