Politică

Cioroianu. ”Godină… dragă milițian de pripas. Rog nu vă sinucideți”

Schimb  de replici între Adrian Cioroianu, directorul Bibliotecii Naționale a României, și fostul polițist Marian Godină.

Contextul. Un diferend între Adrian Cioroianu și jurnalista de investigație Emilia Șercan, în care Godină a simțit nevoia să intervină.

Cioroianu a aflat și a dezvăluit public că jurnalista analizează teza de doctorat a lui Mircea Geoană.

”Dragi prieteni reali & virtuali, Emilia Sercan caută mai nou plagiat la Mircea Geoană și, în treacăt, mai ia și temperatura prin spațiile deschise ale Bibliotecii Naționale”

Adrian Cioroianu a reacționat  după ce jurnalista s-a plâns că e foarte frig în bibliotecă.

Emilia Șercan tot ia temperatura pe holurile Bibliotecii Naționale

„Mesaj pentru o doamnă care pare a-și fi găsit, în fine, menirea: Emilia Șercan tot ia temperatura pe holurile Bibliotecii Naționale, cu un termometru de cameră.

Nu vreau să par neelegant, dar aș avea o replică, în virtutea libertății de exprimare și în registrul umorului oltenesc????, că tot e azi ziua marelui Marin Sorescu: doamnă, nu cumva v-ar ajuta mai mult un termometru la subraț?!

Dragi prieteni reali & virtuali, Emilia Sercan caută mai nou plagiat la Mircea Geoană și, în treacăt, mai ia și temperatura prin spațiile deschise ale Bibliotecii Naționale…

Azi iar mă atacă și pe mine, ceea ce deja devine distractiv”, a scris ironic Adrian Cioroianu, după ce Emilia Șercan s-a plâns de frigul din Biblioteca Națională, pe care acesta o conduce.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button