Cioloș și Barna în moarte clinică după anunțul PNL.

Distribuie acest articol!

Barna s-a opus clar susținerii lui Nicușor Dan pentru funcția de primar general al capitalei. Acest lucru după ce i-a furat partidul și l-a dat și afară din USR.

A fost nevoit Nicușor Dan să după o politică înțeleaptă de ocolire a lui Dan Barna și de obținere a susținerii filialei locale a București. Mulți au fost maziliți din partid, dar Nicușor Dan era o lovitură prea grea pentru electoratul USR.

Dacian Cioloș nu a creat niciodată un partid real. Nu are calități de lider. Plus nu e cu nimic mai presus de ALDE sau fostul UNPR: partide fantomă trase de o altă locomotivă. Plus nu s-a prezentat niciodată singur la urne și cu siguranță funcțiile câștigate prin alianța cu USR sunt cam de 10 ori peste punctele electorale.

Cu toate acestea, deși fără merit, atât Ciolos cât și Barna sunt cu fițele sus tare.

Amânarea deciziei PLUS de susținere a lui Nicușor Dan nu poate fi explicată decât prin orgoliu, jocuri politice și multă prostie. Nici un candidat PLUS nu are șanse reale la postul de primar, de fapt nu are șanse nici la 5% din voturi.

Cu toate acestea PNL, partid puternic, confirmat la urne, partid cu tradiție, a dat la o parte bătălia internă și decis să îl susțină pe Nicușor Dan. A făcut această mișcare ca una de imagine dar care va duce la răsturnarea PSD de la conducerea Bucureștiului.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: