Cioloș se interesează dacă Dan Barna l-a turnat la DNA

Distribuie acest articol!

E forfotă mare în partidul USR, Dacian Cioloș se interesează dacă Dan Barna a suflat ceva la DNA despre el, având în vedere că ar vrea să participe la alegerile prezidențiale din 2024, iar un dosar penal ar cântări greu. Surse politice spun că Dan Barna ar vrea că Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, să participe la alegerile din 2024 în defavoarea lui Dacian Cioloș.

Un scenariu exploziv a fost aruncat în spațiul public de jurnaliștii din România. Pe linie de structuri informative, Dacian Cioloș le-ar fi cerut prietenilor din Sistem să-și întindă „antenele”, pentru a afla dacă acesta a fost turnat de Dan Barna la DNA

Pentru a încerca să afle astfel dacă Dan Barna l-a ”turnat” pe Dacian Cioloș la Direcția Națională Anticorupție! Sau dacă acesta umblă ”cablat”, aidoma colegului său de partid și de Guvern, Cătălin Drulă. Cel pe care Dacian Cioloș, deja obsedat că ” i se pregătește ceva” îl acuză nu doar că ”a mușcat mâna care l-a hrănit”, dar și că vrea să îi ia locul! Atât în fruntea USR – PLUS, cât și ca prezidențiabil al Alianței.

”În cârdășie” cu un Dan Barna care ar urma să se retragă din cursă ”de bună voie și nesilit de nimeni”, pentru a nu regreta apoi mersul anchetei în ceea ce privește ”fraudarea fondurilor europene”. Iar pentru ca acest ”scenariu negru” care deja îl bântuie pe Dacian Cioloș să nu fie transpus cu totul și în realitate, acesta a apelat la puținii susținători pe care îi mai are în sistem pentru a afla cum anume vrea să i-o ”tragă” Dan Barna.

Cel de care în ultima vreme se ferește ”ca de tămâie”, mai ales atunci când este vorba de discutarea unor teme sensibile. Cel mai probabil de teamă să nu cadă cumva astfel pe tehnică, ca și liderii liberali care au purtat o discuție colegială cu partenerul de guvernare Cătălin Drulă…”, scrie sursa citată.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: