Politică

Ciolacu validează marioneta Kremlinului la București! Tandrețuri cu Diana Șoșoacă

Premierul PSD Marcel Ciolacu a generat controverse majore prin atitudinea sa la consultările cu partidul SOS, condus de Diana Șoșoacă, marioneta Kremlinului la București. Comportamentul său, perceput de mulți ca fiind mult prea familiar și prietenos, a ridicat întrebări serioase cu privire la poziția sa politică și la implicațiile acestei apropieri de un personaj cotrolat de Moscova.

În timpul consultărilor care au avut loc recent, Ciolacu a depășit normele obișnuite ale protocolului, manifestând o prietenie evidentă față de Diana Șoșoacă, europarlamentar influențat direct de Moscova. Această apropiere a fost interpretată de mulți ca o formă de validare a pozițiilor controversate ale Dianei Șoșoacă, întărind acuzațiile că ar fi o marionetă a Kremlinului.

Aceste consultări au fost, în esență, inutile și au servit doar pentru a masca înfrângerea politică a lui Ciolacu în fața președintelui Klaus Iohannis. Prin această mișcare, Ciolacu nu doar că a subminat protocolul obișnuit, dar a și transmis un mesaj periculos de legitimizare a unui politician controversat, despre care se vehiculează că ar avea legături strânse cu Moscova. Într-o perioadă în care influențele externe și securitatea națională sunt subiecte de mare importanță, gestul său este privit cu suspiciune și îngrijorare, mai ales în contextul alegerilor prezidențiale. Este cunoscut faptul că Moscova duce un război hibrid împotriva României și este implicată activ în campaniile electorale, nu doar la noi în țară.

Marcel Ciolacu este disperat să rămână la putere și ar fi în stare să comită orice fel de compromisuri, inclusiv asocierea cu oamenii Moscovei la București.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button