Ciolacu, scos din sărite: Funcțiile publice se împart doar între PNL și USR

Marcel Ciolacu, liderul PSD, tună și fulgeră. Acesta susține că PNL și USR-PLUS împart funcțile publice între clienta de partid, fără să țină cont de criteriile profesionale. „Până la ultima comună, chiar și directorii de școli cu rezultate de excepție sunt înlocuiți cu politrucii și pilele PNL și USR-PLUS”, acuză Ciolacu, supărat că PSD rămâne pe dinafară.

„Singurul obiectiv al CDR2.0 este #împărțirea tuturor funcțiilor posibile pentru a-și îndestula întreaga clientelă de partid! Depolitizarea a fost doar o altă promisiune de campanie. Acum, până la ultima comună, chiar și directorii de școli cu rezultate de excepție sunt înlocuiți cu politrucii și pilele PNL și USR-PLUS”, scrie pe Facebook liderul PSD.

Mesajul lui Ciolacu este însoțit de o captură foto potrivit căreia directorul unei școlii din Vaslui a fost schimbat din funcție. „Când interesele de grup și de partid o cer, CDR 2.0 trece cu buldozerul peste români!”

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, text care spune „Împărțirea funcțiilor Nică Cojocaru 4m INFORMARE PUBLICĂ. Stimați cetățeni ai comunei lana,țir să vă informez că începând de astăzi Dna Mocanu Liliana este noul director al Școlii Gimnaziale nr.1 lana. Pe această cale doresc să îi urez mult succes in activitate de director și să asigurăm de tot respectul și sprijinul grupului de consilieri,a Partidului Național Liberal. Acest deziderat așteptat de locuitorii com lana de ani de zile a fost posibil cu ajutorul din partea dl Onofrei Daniel și a dl Tătaru Nelu președinte al organizației județene al Partidului Național Liberal. SINGURA preocupare a CDR2.0”
%d blogeri au apreciat: