Ciolacu revoltat: ,,Cîțu se pregătește să mai facă o mare mârșăvie: să dea iar bani unor localități cu primari PNL”

Distribuie acest articol!

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a scris vineri o postare pe Facebook, că premierul Florin Cîțu se pregăteşte să dea bani din Fondul de rezervă al Guvernului „exclusiv” unor localităţi cu primari PNL.

Marcel Ciolacu afirmă că Florin Cîțu încearcă prin această mișcare „proastă și disperată” să își salveze funcția de premier, înaintea moțiunii de cenzură de marți din Parlament.

„Pe ultimii metri ai unei guvernări dezastruoase, Cîțu se pregătește să mai facă o mare mârșăvie: să dea iar bani din Fondul de Rezervă al Guvernului exclusiv unor localități cu primari PNL! Este o decizie proastă și disperată, luată în speranța deșartă că se poate agăța de o guvernare iluzorie. Îi dau o veste proastă lui Cîțu: nu mai poate schimba nimic, va pleca marți de la Palatul Victoria!”, a spus Ciolacu.

„De aceea, îl somez public să renunțe! În acest nou val brutal al pandemiei, situațiile de urgență nu pot fi rezolvate doar pe baza carnetului de membru PNL. Există comunități conduse de primari PSD, USR sau PMP care au nevoie la fel de mare de fonduri pentru salvarea unor vieți”, a scris Marcel Ciolacu.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: