Știrile 60m.RO

Ciolacu nu garantează că Vasile Dîncu va rămâne ministru al Apărării

Ciolacu a declarat luni la Antena 3 că o decizie legată de o eventuală remaniere a ministrului Apărării, Vasile Dîncu, nu a fost luată încă și că hotărârea se va lua după o discuție a liderului PSD cu premierul Nicolae Ciucă.

Ciolacu a spus că este „corect” faptul că premierul Ciucă i-a cerut lui Dîncu să își ”calibreze comunicarea în context guvernamental”, după afirmațiile acestuia despre pacea din Ucraina. „Ministrul Apărării trebuie să fie în linia mesajelor UE și NATO”, a continuat liderul PSD.

Întrebat ce șanse sunt că Dîncu să mai rămână ministru, Ciolacu a răspuns: ‘Din punctul meu de vedere nu este luată o astfel de decizie în acest moment. În primul rând trebuie să am o discuție personală cu dl premier și pe urmă sunt convins că dl premier ori o să vină cu o propunere în coaliție, ori o să comunice o decizie’.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button