Politică

Ciolacu insistă ca o moară stricată: Rotaţia premierilor va fi conform acordului politic

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, insistă ca o moară stricată pe tema rotației premierilor și se teme de faptul că liberalii îi vor trage clapa la rotativă. Nu ar fi pentru prima dată când Ciolacu e luat de fraier de Iohannis și gașca liberală, Ciolacu fiind cel care a salvat regimul dictatorial în loc să ducă țara spre alegeri anticipate.

„Conform acordului, ştiţi trecem într-o perioadă în care intoxicăm românii cu tot felul de ştiri false, intenţionat sau neintenţionat. Mi-aş dori să nu încercăm să acoperim anumite evenimente petrecute cu nişte ştiri false. Rotaţia premierilor va avea loc conform acordului politic semnat şi asumat de către coaliţie. Principiul de la care plecăm este clar cel stipulat în acord. Vă reamintesc că şi noi şi partenerii de la PNL, UDMR şi minorităţi suntem oameni politici. Sunt ferm convins că, la momentul oportun vom sta de vorbă mai în detaliu. Până atunci lucrurile sunt prevăzute într-un acord”, a declarat Marcel Ciolacu, la Vaslui.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button