Ciolacu a uitat ce a semnat și îl acuză pe Ghinea: Comisia nu a cerut aceste reforme în PNRR

Distribuie acest articol!

Marcel Ciolacu l-a atacat recent pe Cristian Ghinea. Liderul PSD susține că ministrul Fondurilor Europene ar fi secretizat un document critic al Comisiei Europene referitor la reformele asumate de Guvern în PNRR. Reamintim că PSD a aprobat Planul Național de Reziliență și Redresare înainte de a fi trimis spre evaluare la Comisia Europeană.

„E noaptea minții! Ne amanetează viitorul în niște reforme pitite în fișete”, a tunat Ciolacu. „În loc să-și vadă de ce au de făcut, ei umblă prin țară să își facă campanie electorală. E noaptea minții! Au dispărut după moțiune și stau prin ședințe. Avem reforme adunate câte Spania, Italia, Germania și Franța. Comisia nu a cerut aceste reforme.

Ghinea a secretizat criticile de la Comisia Europeană, nici la Guvern nu au ajuns. Ei ne amanetează viitorul în niște reforme pitite în fișete. Azi au primit documentul în care li se fac praf reformele. Ne amanetează viitorul cu reforme pe care nu le cunoaștem. Abia prin octombrie o să stea cineva de vorbă cu noi.”, a spus Marcel Ciolacu, joi seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: