Politică

Ciolacu a mai făcut un șmen ca la Buzău: un frizer la păcănele

Mai toată presa titra ieri că premierul Ciolacu a numit un frizer la conducerea agenției care reglementează păcănelele, respectiv Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Frizerul nu are nicio legătură cu industria jocurilor de noroc. Cristian-Gabriel Pascu, potrivit CV-ului său, este absolvent al unei Facultăți de Drept de la o universitate privată.

România nu are nevoie de schimbări la conducerea ONJN, ci de o nouă legislație, care să interzică o bună parte din puzderia de agenții de pariuri și de săli de jocuri care au împânzit România.

Iar legislația asta există, a fost scrisă, se află în Parlament. Problema este că parlamentarii nu reușesc să o voteze. S-o fi înțepenit în vreun sertar? A scăpat-o o femeie de serviciu pe jos și s-au incurcat paginile? De un an de zile nu avem niciun fel de vești despre faimosul război al păcănelelor pornit cu fanfara de Marcel Ciolacu.

Ca urmare: frizerul nu poate fi decât fenta. Dacă vrei să afli cum va fi viitorul, lasă fenta și uită-te după minge.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button