Politică

Ciolacu a elogiat, într-un discurs abia citit de pe foaie, cultura Olguței

Președintele PSD Marcel Ciolacu a elogiat, joi seară, la inaugurarea unui centru cultural la Craiova, activitatea edilului Olguța Vasilescu, susțînând că această implementează, la Craiova, proiecte pe care municipii cu bugete mult mai mari nu reușesc să le pună in practică.

„Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar ceea ce face Olguța aici este semnificativ mult peste București unde, cu un buget de zeci de ori mai mare, au reușit performanță să-și bată joc și de cultură. Adevărul este unul singur: Craiova culturală se situează peste foarte multe municipii din România cu bugete mult mai bogate decât bugetul dumneavoastră”, a afirmat Marcel Ciolacu, joi seară, într-un discurs citit de pe foaie la evenimentul de inaugurare a Centrului cultural „Constantin Brâncuși” din Craiova.

El i-a felicitat pe primarul din Craiova și pe președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile.

Ciolacu a elogiat activitatea edilului Craiovei, catalogând-o pe Vasilescu drept „un primar care se bate și care pune suflet în tot ceea ce face pentru binele oamenilor din Craiova”.

„Sunt foarte mândru că o administrație condusă de către o domna, pesedistă, demonstrează că poate și știe să ofere unui oraș atât de frumos și o dimensiune culturală modernă, una capabilă să cucerească noi categorii de studii și să continue un traseu istoric care, mie cel puțîn, îmi provoacă o mare emoție. (…) Craiova este un exemplu de investiție culturală făcută cu cap”, a mai spus Ciolacu.

El l-a lăudat și pe președintele CJ Dolj, pentru faptul că a atras fonduri europene, susțînând că „acesta este un exemplu de bună practică” în administrația locală. Fratele lui Paul Stănescu urmează să fie numit șef peste administrarea fondurilor europene pentru regiunea Oltenia deși nu are nici o calificare în acest sens, la bază fiind tractorist.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button