Magazin

Cine este noul iubit al Mădălinei Ghenea?

Diferența de vârstă de 12 ani dintre Nicolo Zaniolo și Mădălina Ghenea nu a fost o problemă pentru niciunul dintre cei doi. Fotomodelul român și noul ei iubit au dat indicii despre relația lor pe rețelele de socializare. Cei doi îndrăgostiți au postat două desene pe Instagram în care s-au regăsit și au stârnit reacții.

Nicolo Zaniolo s-a despărțit de iubita lui, Sara Scaperrotta, cea cu care avea o relație încă din adolescență. Potrivit presei italiene, fotbalistul ar fi intrat imediat într-o relație cu frumoasa româncă.

Mădălina Ghenea locuieste în Italia de mai bine de 18 ani și este la fel de cunoscută și acolo precum este în România. Starul de la AS Roma a cucerit-o pe Mădălina și astfel au ajuns să aibă o relație.

Mădălina Ghenea a vorbit despre faptul că ar prefera să îmbătrânească singură. Vedeta se declara dezamăgită de bărbații pe care i-a întâlnit până la acest moment în viața ei și a vorbit despre căsătorie ca fiind un lucru deloc important, care nu vine cu nicio garanție.

„Mulți dintre voi mă întrebați tot timpul de ce nu m-am căsătorit niciodată. Voi încerca să răspund cât mai bine. Personal, aș prefera să îmbătrânesc singură decât în ​​compania oricărui bărbat pe care l-am întâlnit până acum. Nu mă simt singură, incompletă sau neîmplinită, dar nu vorbesc despre asta. Se pare că îi enervează pe oameni – în special pe bărbați. Singur nu este un status, este un cuvânt care mai bine descrie o persoană care îndrăznește să trăiască și să abordeze viața fără să depindă de alții. Muncește din greu, devin-o ceva în viață, dar căsătoria nu este o garanție și nu crede că un bărbat îți poate asigura garanții financiare”, povestea aceasta recent.

Sursă text: viva.ro

Sursă foto: playtech.ro

Back to top button