SĂNĂTATE

Cine este Maria, gravida care a murit cu zile într-un spital din Bacău. Cazul, tras la indigo cu cel al Alexandrei Ivanov la Botoșani

Maria a murit la vârsta de 38 de ani în Spitalul Județean Bacău. Ea era gravidă în luna a 4-a și a decedat la doar 24 de ore după internarea în spital. Femeia s-a plâns de dureri însă medicii ar fi neglijat-o și au susținut că ar avea doar o cădere psihică.

Maria, o femeie în vârstă de 38 de ani, a murit împreună cu fătul pe care îl purta în pântece, la 24 de ore de la internarea la Maternitatea din Bacău.

Femeia în vârstă de 38 de ani a murit împreună cu fătul său, după ce a mers la Spitalul Judeţean Bacău, pentru că avea dureri.

Soţul femeii acuză spitalul nu a îngrijit-o şi a lăsat-o nesupravegheată o zi întreagă. 

Bărbatul a făcut mai multe plângeri la Colegiul Medicilor, la Poliţie, dar şi la Ministerul Sănătăţii. El a precizat faptul că s-au chinuit foarte mult să aibă acest copil. Au făcut fertilizare in vitro.

Caz tras la indigo după povestea Alexandrei la Botoșani

Alexandra Ivanov avea 25 de ani și era însărcinată în luna a treia. În noaptea de 17 spre 18 august, tânăra a început să sângereze. Era ora 22:51. A sunat la 112 și, la ora 23:05, era deja în grija medicilor de la Spitalul Municipal Botoșani. A urmat o noapte de dureri, în care medicii au ignorat-o rând pe rând. La ora 07:30,  tânăra a intrat în șoc, iar 50 de minute mai târziu a fost declarat decesul. În cele 7 ore de chin, Alexandra implorase medicii să o ajute. Dovadă sunt mesajele găsite în telefonul ei, trimise doctorilor în noaptea de dinaintea tragediei. „Nu mai rezist de durere! Vă rog din suflet” îi scrisese tânăra medicului de gardă, cu doar 4 ore înainte să moară. 

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button