Cine este AUR, partidul condus de George Simion și care a spulberat CARTELUL

Distribuie acest articol!

Cine este AUR, partidul condus de George Simion și care a reușit să ia aproape 9% din voturile românilor?

Neglijat total de televiziunile sistemului, acest partid a fost nevoit să se strecoare în inimile românilor prin intermediul rețelelor de socializare.

George Simion este un tânăr născut în Vrancea și care apoi a luat cu familia calea Bucureștiului, unde a urmat școala și mai apoi facultatea. A fost implicat energic timp de 15 ani în promovarea Unirii dintre cele două state românești: România și Republica Moldova. Nu s-a lăsat de acest lucru însă a primit interdicție din partea Rusiei prin mâna politică a lui Igor Dodon și a lui Vladimir Plahotniuc.

AUR a spulberat partidele tradiționale în diaspora europeană, acolo unde sentimentul patriotic este unul la cote ridicate și nici un partid politic nu a răspuns așteptărilor.

Un grup de tineri români patrioți au reușit să înfrângă cu armele moderne ale comunicării mumiile politice ce s-au așezat în vârful țării, proclamând-o pentru ei și nu pentru popor.

AUR nu este un partid extremist, este o formațiune politică pro-europeană, pro-NATO, anti-Rusia, dar care pune interesul poporului român pe primul loc.

Echipa redacțională 60m.ro este singura echipă de ziariști din România și care a titrat la ora 21.00 adevărul: AUR se află la 9%, pe când alții anunțat un rușinos 5%.

AUR susține că nu va face alianță cu nici un partid politic actual și că se vor vota doar acele legi care sunt importante pentru țară. Obiectivul principal al partidului pentru următorii patru ani îl reprezintă implimentarea unui pachet de legi care să ducă la reformarea clasei politice.

Iată principalele obiective propuse: tăierea subvențiilor date partidelor politice, obligativitatea referendumurilor, maxim două mandate pentru aleși, impozitarea până la dispariție a pensiilor speciale, creșterea pensiilor mici cu 500 de lei, depolitizarea statului prin anagajarea de profesioniști, digitalizarea ca soluție la problema birocrației, ș.a.m.d..

George Simion a făcut o promisiune în campania electorală: va refuza subvenția pentru partidul său iar din acei bani va construi un spital. Vom vedea dacă peste 4 ani vom spune: AUR e singurul partid din România ce a construit un spital.

A crezut CARTELUL că liniștea totală nu va permite dezvoltarea noului proiect politic, dar inteligența acestor tineri a spulberat viclenia lupilor bătrâni.

AUR este partidul care a trimis la groapa de gunoi a istoriei două partide ce erau parte a CARTELULUI: Pro România și PMP, două partide nocive pentru România, cu doi politicieni care au făcut mult rău țării.

AUR este partidul născut la 1 decembrie 2019. El este condus de George Simion și Claudiu Târziu.

Cultivarea marilor evenimente istorice și a eroilor naționali reprezintă parte a doctrinei conservatoare.

Partidul este unul conservator, creștin, patriotic de dreapta.

AUR are 4 piloni doctrinari: CREDINȚA, PATRIA, FAMILIA și LIBERTATEA.

Redacția 60m.ro a relatat permanent în campania electorală despre AUR, noua formațiune politică. Suntem singura redacție din România ce v-a prezentat adevărul și a dovedit că nu estw complice a CARTELULUI care conduce țara.

 • Grindeanu vrea să fure în continuare peste 30 de milioane de euro anual, de la români, prin taxa de pod de la Fetești
  Distribuie acest articol!Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat, sâmbătă, la Brăila, că săptămâna viitoare va ajunge pe ordinea de zi a Parlamentului un proiect care prevede eliminarea taxei de pod la Cernavodă-Feteşti. ”Trebuie să ne gândim. Dacă am elimina această taxă de pod, ne-am duce în jos cu 30 de milioane de euro în bugetul
 • Bruxelles: Ciocniri violente între manifestanți și forțele de ordine
  Distribuie acest articol!Ciocniri între manifestanţi şi forţele de ordine s-au produs duminică la Bruxelles, în cadrul unei manifestaţii împotriva măsurilor anti-COVID, la care s-au adunat circa 8.000 de persoane, potrivit poliţiei, relatează AFP, care comunicase anterior că marşul de la Bruxelles începuse după-amiază într-o atmosferă de calm relativ, transmite Agerpres. Atunci când un grup de
 • Salariile din Constanța se află în topul rușinii naționale. Exodul în rândul tinerilor continuă
  Distribuie acest articol!Salariile din Constanța sunt mici. O spun statisticile, o afirmă angajatorii și o simt angajații. Realitatea este cruntă, Constanța nu se află în topul celor mai dezvoltate județe ale țării. În ceea ce privește salariile, Constanța se află între locurile 10-15 la nivel național. Constanța este percepută ca un loc al distracțiilor estivale
 • George Simion: Fermierii să fie lăsați să crească porcii în curte
  Distribuie acest articol!PNL și PSD au dus și susținut în Parlamentul României o lege ce are drept scop restricționarea creșterii porcilor în propria curte. George Simion, copreședintele AUR, consideră că această lege ar face mult rău românilor și are drept scop creșterea dependenței de importuri. „Aproape 80% din carnea de porc comercializată în marile magazine
 • Rafila anunță CARANTINĂ și restricții pentru nevaccinați
  Distribuie acest articol!Alexandru Rafila a anunțat, după ședința de urgență de la Palatul Victoria, că oricine intră în România din afara UE trebuie să prezinte un test RT-PCR. ”Măsurile care s-au discutat şi care urmează să fie adoptate în perioada imediat următoare se referă la limitarea răspândirii acestei noi tulpini şi de aceea, românii şi alţi

Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: