Cine este AUR, partidul condus de George Simion și care a spulberat CARTELUL

Cine este AUR, partidul condus de George Simion și care a reușit să ia aproape 9% din voturile românilor?

Neglijat total de televiziunile sistemului, acest partid a fost nevoit să se strecoare în inimile românilor prin intermediul rețelelor de socializare.

George Simion este un tânăr născut în Vrancea și care apoi a luat cu familia calea Bucureștiului, unde a urmat școala și mai apoi facultatea. A fost implicat energic timp de 15 ani în promovarea Unirii dintre cele două state românești: România și Republica Moldova. Nu s-a lăsat de acest lucru însă a primit interdicție din partea Rusiei prin mâna politică a lui Igor Dodon și a lui Vladimir Plahotniuc.

AUR a spulberat partidele tradiționale în diaspora europeană, acolo unde sentimentul patriotic este unul la cote ridicate și nici un partid politic nu a răspuns așteptărilor.

Un grup de tineri români patrioți au reușit să înfrângă cu armele moderne ale comunicării mumiile politice ce s-au așezat în vârful țării, proclamând-o pentru ei și nu pentru popor.

AUR nu este un partid extremist, este o formațiune politică pro-europeană, pro-NATO, anti-Rusia, dar care pune interesul poporului român pe primul loc.

Echipa redacțională 60m.ro este singura echipă de ziariști din România și care a titrat la ora 21.00 adevărul: AUR se află la 9%, pe când alții anunțat un rușinos 5%.

AUR susține că nu va face alianță cu nici un partid politic actual și că se vor vota doar acele legi care sunt importante pentru țară. Obiectivul principal al partidului pentru următorii patru ani îl reprezintă implimentarea unui pachet de legi care să ducă la reformarea clasei politice.

Iată principalele obiective propuse: tăierea subvențiilor date partidelor politice, obligativitatea referendumurilor, maxim două mandate pentru aleși, impozitarea până la dispariție a pensiilor speciale, creșterea pensiilor mici cu 500 de lei, depolitizarea statului prin anagajarea de profesioniști, digitalizarea ca soluție la problema birocrației, ș.a.m.d..

George Simion a făcut o promisiune în campania electorală: va refuza subvenția pentru partidul său iar din acei bani va construi un spital. Vom vedea dacă peste 4 ani vom spune: AUR e singurul partid din România ce a construit un spital.

A crezut CARTELUL că liniștea totală nu va permite dezvoltarea noului proiect politic, dar inteligența acestor tineri a spulberat viclenia lupilor bătrâni.

AUR este partidul care a trimis la groapa de gunoi a istoriei două partide ce erau parte a CARTELULUI: Pro România și PMP, două partide nocive pentru România, cu doi politicieni care au făcut mult rău țării.

AUR este partidul născut la 1 decembrie 2019. El este condus de George Simion și Claudiu Târziu.

Cultivarea marilor evenimente istorice și a eroilor naționali reprezintă parte a doctrinei conservatoare.

Partidul este unul conservator, creștin, patriotic de dreapta.

AUR are 4 piloni doctrinari: CREDINȚA, PATRIA, FAMILIA și LIBERTATEA.

Redacția 60m.ro a relatat permanent în campania electorală despre AUR, noua formațiune politică. Suntem singura redacție din România ce v-a prezentat adevărul și a dovedit că nu estw complice a CARTELULUI care conduce țara.

 • Tensiuni între PSD și PNL pe tema bugetului de stat
  Bugetul de austeritate produce tensiuni între partidele coaliției de guvernare. În timp ce PNL prin vocea premierului Cîțu susține că trebuie să ne încadrăm în deficitul de 7%, PSD cere un buget mai generos. În acest sens, Gabriela Firea, senator PSD, a cerut Guvernului Cîțu să accepte bugetul alternativ propus de PSD. „Nu cred că
 • Un economist desființează minciunile lui Cîțu: Ministerul Finanțelor nu a negociat cu CE un deficit de 7%
  Florin Cîțu declara zilele trecute că bugetul de stat se află sub presiune mare deoarece trebuie să ne încadrăm în deficitul de 7% agreat cu Comisia Europeană. Economistul Adrian Câciu desființează această afirmație și susține că nu există niciun document oficial care să ateste acest lucru. „Trebuie să știți ceva: Nu este prezentat nici un
 • George Simion (AUR) se pronunță ferm pentru redeschiderea școlilor. Riscăm să ne condamnăm copiii la sărăcie și prostie
  George Simion a pledat pentru redeschiderea școlilor cu respectarea măsurilor de protecție împotriva COVID-19. Liderul AUR a fost prezent în platoul Antena 3 și a fost singurul dintre invitați care a subliniat că educația este un drept fundamental. „Educația este un drept fundamental. Din martie copiii României nu mai merg la școală. Dacă nu suntem
 • Țara arde și baba se piaptănă. Cîțu și-a luat consilier onorific
  Cîțu l-a numit pe deputatul PNl Iulian Alexandru Muraru, fratele consilierului prezidențial Andrei Muraru, consilier onorific. Potrivit informațiilor, funcția nu este remunerată. În plus, Muraru este și „reprezentant special al Guvernului României pentru promovarea politicilor memoriei și combaterea antisemitismului și a xenofobiei”, potrivit deciziei din Monitorul Oficial. Iulian Alexandru Muraru este profesor asociat în Ştiinţe
 • Mihai Viteazul între unirea românilor și refacerea Imperiului Bizantin
  Mihai Viteazul este cea mai luminoasă personalitate a istoriei românești din perioada de trecere de la Evul Mediu, la Epoca Modernă, sau din epoca ”premodernității”. Dacă este să aruncăm o privire peste harta Europei, este de ajuns să arătăm că la Madrid domnea Filip al II-lea, celebrul fiul al împăratulului Carol Quintul, la Londra, Anglia
%d blogeri au apreciat: