MagazinȘtirile 60m.RO

Cele mai importante evenimente din 2021. Cum evoluează domeniul științific?

echipa

Știință

ianuarie 5, 2021

Cele mai urmărite evenimente din anul 2021 pe care întreaga lume le supraveghează și este curioasă cu privire la evoluția lor, pot schimba destinul multor popoare.

Revenirea la climă: se dorește reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră. De asemenea, există posibilitatea ca mai multe țări să se unească pentru realizarea acestui scop.

Covid-19: Organizația Mondială a Sănătății dorește să investigheze sursa pandemiei de Covid-19 chiar din China, țara de unde au pornit primele infecții.

Vaccinuri: tot mai multe țări se luptă în supremația eficienței vaccinurilor. Fiecare își dorește să realizeze cele mai bune vaccinuri pentru virusul Covid-19.

Celulele stem: cercetările cu privire la celulele stem pot avansa în acest an. Dacă experții vor obține rezultatele dorite, aceștia vor putea investiga care este cauza avorturilor spontane în perioada de sarcina timpurie.

Planeta Marte: experții investighează posibilitatea unui trai pe planeta Marte, implementând o misiune Tianwen, ce va demonstra dacă această posibilitate rămâne viabilă.

Sursă text: nature.com

Sursă foto: unsplash.com

 » citește mai mult pe: www.UNIVERSUL.info

Back to top button