Magazin

Ce urări a făcut Adela Popescu fiului său de ziua lui?

Adela Popescu și soțul ei, Radu Vâlcan, și-au aniversat zilele trecute băiețelul cel mic, Andrei, care a împlinit doi.

„Azi e ziua baiețelului nostru dulce ca cea mai bună acadea din lume.

Grasunu’ asta blond ne-a furat inimile pentru totdeaua și împreună cu fratele lui ne fac cei mai fericiți părinți din lume. La mulți ani, Andrei!”, a scris Adela Popescu pe contul său de Instagram, alături de o imagine cu ea și fiul ei, Andrei.

Imaginea cu ei a strâns aproape 30.000 de like-uri, dar și foarte multe comentarii de la urmăritorii ei, care au ținut să îi transmită urări băiețelului.

La scurt timp după, Adela Popescu a postat o imagine în care apar ambii săi copii, Alexandru și Andrei, iar descrierea i-a emoționat profund pe toți fanii ei de pe Instagram.

„Am văzut apusuri fabuloase în Mauritius, natura luxuriantă în Bali, plaje paradisiace în Seychelles, dar nicio imagine nu imi taie respirația cum o face aceasta.”, a scris îndrăgita prezentatoare TV.

Adela a scris și pe blogul său un articol în care face mărturisiri despre viața de familie, dar și cum reușește să păstreze un echilibru. „În casă e mereu HAOS, o persoană nu prea le poate face față amândurora, motiv pentru care, foarte rar, eu și Radu am mai apucat să ieșim pe „romance” undeva. Insistăm cu un vinuț, un pește la cuptor, dar rareori găsim 10 minute în care să putem vorbi numai noi, despre noi. Cu toate astea, una peste altă, avem un sentiment tare fain că suntem compleți și că sigur vor veni și perioade mai ușoare.”

Sursă text: elle.ro

Sursă foto: pagina de Facebook – Adela Popescu

Back to top button